AV-Huset

Professionella lösningar inom AV

Tankbar har utvecklad AV-Husets nya webbplats som är baserad på Sitefinity CMS med e-handelsmodul. Webbplatsen är uppdelad efter deras två målgrupper; köpa eller hyra.

Tillsammans med AV-Huset äger Tankbar dotterbolaget MediaScreen som erbjuder ett totalkoncept för digital  skyltning till den nordiska marknaden. I konceptet ingår allt från hårdvara, programvara och innehålls- produktion till analys, administration, installation och service.

Besök www.avhuset.se

Som en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster och utrustning inom AV-området erbjuder AV-Huset försäljning, installation och hyra av ljud-, bild- och IT-produkter. Dessutom tillhandahåller företaget lösningar och produkter för digitala, rörliga medier. AV-Huset har funnits sedan 1981 och har lång erfarenhet av allt från enkel presentationsteknik till avancerade lösningar, med de senaste digitala styrsystemen för bild, ljud och ljus.

Projektgrupp: Kalle Johansson, Philip Saltskog

Det bästa med Tankbar är den personliga och snabba kontakten när man behöver hjälp och support.    Annika Everfjärd Webbansvarig AV-Huset