Blue Hotel

Konferens, Weekend och Spa med havet som inramning

Längst ut på Lidingö, på en egen udde omgiven av havet, tar Blue Hotel emot konferensdeltagare, weekendbesökare och spa-gäster. Här arrangerar dom konferenser, utbildningar, fester och events.

Blue Hotel har dessutom ett stort mervärde genom Blue Spa som smygöppnar i januari 2015 – en plats för avkoppling, skratt och vardagslyx.

Tankbar har hjälpt Blue Hotel att producera deras nya responsiva webbplats. Den nya sajten är baserad på Sitefinity CMS.

Besök Blue Hotel


Arkitektur, mötesrum, gemenskapslokaler och matsalar – på Blue Hotel syftar allt till att uppnå en resultatrik konferens eller ögonöppnande utbildning.

Projektgrupp:
Thomas Eklund, Tony Magnusson, Philip Saltskog

I syfte att stärka vår digitala närvaro bestämde vi oss för att hitta en samarbetspartner som kan lotsa oss på denna digitala resa.
 
Steg ett var att byta ut vårt gamla omoderna hemsidesverktyg till ett modernare verktyg som är användarvänligt och mobilanpassat. Nästa steg var att utveckla vårt erbjudande och designa vår hemsida. Nu är vi klara med detta och slutsatsen är enkel: Tankbar har varit en strålande partner i detta arbete.
 
På ett ödmjukt och kompetent sätt har de hjälpt oss att skapa en hemsida som är lättnavigerad, tydlig och snygg för våra kunder. Oavsett om de använder dator, surfplatta eller smartphone. Och med ett hemsidesverktyg som är både användarvänligt och enkelt att arbeta med för vår webbredaktör.
 
Nu tar vi nästa steg för att stärka vår digitala närvaro. Självklart i fortsatt samarbete med Tankbar.
 Eva Forsberg
VD Blue Hotel

BlueHotelBlue-Hotel-responsiv