Boda Borg

Dataspel fast på riktigt

Boda Borg är olika banor med massor av nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Spänningen stiger för varje sekund då ni ger er ut på okänd mark. 

Upplev värld efter värld utan att veta vad som väntar runt hörnet. 
En sak är säker: era sinnen sätts på prov. 
Ge er ut på ett äventyr ni sent kommer att glömma! 

Ni behöver inga särskilda kunskaper eller speciell utrustning. Äventyrslystna lag i alla åldrar kan ta sig an utmaningarna. 

Ni hinner uppleva mycket och ha otroligt roligt tillsammans redan på ett par timmar. Alla har förutsättningarna att bli hjältar och hjälpa laget vidare. 

Boda Borg är en typ av äventyrshus som finns i Skellefteå, Östersund, Torpshammar, Karlskoga, Oxelösund, Sävsjö, Karlskrona, Visby och i Lough Key Forest park i Boyle på Irland. Anläggningarna drivs som franchise.

Projektgrupp: Micke Palm, Thomas Eklund, Philip Saltskog

Boda Borg i Oxelösund har använt Mediascreen från Tankbar i över sex år. Systemet innebär stora mervärden för gästen samt möjliggör en nödvändig detaljstyrning över aktiviteter, mat, försäljning, reklam med mera. Resultatet är fler nöjda gäster och ökande intäkter. De gånger då vi behövt nya funktioner har Tankbar alltid snabbt och effektivt levererat dessa. Under 2013 har Tankbar också hjälpt oss få mer ordning på hur vi arbetar med sociala media. De är inte bara kunniga på området utan ser och föreslår hela tiden förbättrade sätt för oss att hålla i dessa projekt. Samarbetet med Tankbar kan sammanfattas i "Konstant utveckling med fokus på att vi skall få användarvänliga lösningar och ännu fler nöjda gäster" Stefan Kemi VD Boda Borg Oxelösund

BodaBorg MediaScreenBodaBorg skärmar