Bommersvik Konferens

En bit av Södermanland när det är som bäst

Konferensanläggningen strax utanför Järna vid sjön Yngern har tillsammans med Tankbar tagit fram en ny webbdesign för att ge sina kunder en bättre digital upplevelse. Nya Bommersvik.se har en responsiv design och strukturen är optimerad för att kommunicera med målgruppen som nästan uteslutande är B2B. Webbplatsen är baserad på Sitefinity CMS 6 och har integrerade funktioner som onlinebokning, digital gästbok och automatiserad eventkalender.

Bommersvik konferensanläggning är en bit av Södermanland när det är som bäst!
Vackert beläget mellan Järna och Nykvarn, vid sjön Yngern, med närhet till både Stockholm och Södertälje. Här finns resurser för såväl större konferenser som mindre möten.

Besök nya Bommersvik.se

På Bommersvik står ditt välmående, inspiration och effektivitet alltid i centrum.  Bommersvik har sedan 1937 bedrivit kurs och konferensverksamhet. 2010 vann anläggningen förstapris i kategorin Bästa Totalupplevelse i  branschtävlingen Congrex Stora Konferenspris. Detta gav anläggningen ett fint kvitto på att vi håller hög och jämn kvalitet i samtliga delar i konferensupplevelsen. 

Projektgrupp: Thomas Eklund, Jonas Gustafsson, Jimmy Sundqvist

Då vi äntligen tagit beslutet att byta ut vår befintliga hemsida kändes det viktigt att hitta någon som verkligen förstod oss, vilka vi är och vad vi står för. Tankbar hittade rätt känsla direkt! Vår nya hemsida känns fräsch, personlig, professionell och förmedlar på ett fint sätt vad vi har att erbjuda. Jag har kunnat komma med mängder av frågor och varje gång fått snabb respons, och blivit fint bemött.  Tankbar har i all kontakt vi haft varit prestigelösa, kreativa, lyhörda, otroligt vänliga och de ger verkligen det där lilla extra i alla led. Mia Rytkölä-Holz Bommersvik Konferens

Bommersvik-KonferensBommersvik-responsiv