Dubai in Mind

Företagsevent i Dubai

För Samrud Sage VIP Services har Tankbar designat en engelskspråkig webbplats inriktad på event och turism i Dubai. Tidigare låg sajten på Minstudio och var av något enklare karaktär. Med nya sajten för Dubai in Mind får besökaren en bättre överblick av utbud och även tydligare presentation av företagets tjänster. 

Besök dubaiinmind.com

Dubai in Mind ägs av Samrud Sage VIP Services där VD Johanna Samrud Sage bedrivit verksamheten sedan 2008. Företaget inriktar sig på internationell turism, främst från Skandinavien och att skräddarsy event åt grupper och företag. För privatmarknaden är bröllopsservice och ökensafari populära tjänster.

Projektgrupp: Thomas Eklund, Jimmy Sundqvist

Efter att ha surfat runt och ringt flera webbyråer både här i Dubai och i Sverige fastnade jag för Tankbars opretentiösa och charmiga bemötande. Jag har varit enormt nöjd med, inte bara deras makalösa tålamod och outröttliga svar på alla tusen frågor, men även med deras uppföljning efter att sajten publicerats. Tankbar fångade känslan jag var ute efter och förmedlade den. De har inte bara gjort sajten utan även reklampelare, utskick och brevpapper och en Facebooksida är på gång. För alla framtida webbtjänster vänder jag mig med nöje och förtroende till Tankbar. Tusen tack!  Johanna Samrud Sage VD Samrud Sage VIP Services

Dubai in mind