Erik Skoglund

Sveriges nästa världsmästare i boxning?

Det känns väldigt roligt att presentera Nyköpingssonen Erik Skoglunds nya webbplats. Erik har mängder av amatörtitlar och karriären har gått som tåget sedan proffsdebuten 2010. Med 20 raka vinster på lika många försök samt tre mästarbälten WBC Youth World Champion, WBO Youth Intercontinental Champion och EBU EU Champion är han den klart starkaste boxningstalangen just nu.

Vi har producerat Eriks nya webbplats baserad på WordPress med följsam design och anpassad enkel administration från både dator och mobil. Sajten har parallaxscroll, nyhetsflöde, galleri, pressklipp och counter inför kommande matcher. Vi hoppas Erik ska trivas med den nya sajten och önskar honom stort lycka till inför stundande match om EU-bältet!

Besök Eriks nya sajt på erikskoglund.se

Johan Erik Skoglund, född 24 maj 1991 i Vårdinge, är svensk proffsboxare och innehavare av EU-titeln och WBC:s Youth World Title. Som 11-åring började Skoglund boxas för Nyköpings boxningssällskap och hann med att vinna såväl svenska som nordiska mästerskap innan han tog steget över till proffsboxningen, vid 18 års ålder. Skoglund tränas av Karsten Röwer.

Projektgrupp på Tankbar: Jimmy Sundqvist och Tony Magnusson

Erik har under många år haft en webbplats som omarbetats ett antal gånger och på senare tid började bli allt mer ett lappverk. Nu har Erik fått professionell hjälp av webbyrån Tankbar i Nyköping, som designat och utvecklat Eriks nya sajt. Dom hjälper även till med drift, förvaltning och support. Samarbetet med att ta fram den nya sajten har gått otroligt smidigt. Tankbar har verkligen tagit till sig alla våra önskemål och lyckats bygga en webbplats som överträffat våra förväntningar. De har gjort sajten både modern och stilren. Ta en stund och kika runt för att upptäcka allt: www.erikskoglund.se

Ett stort tack till Tankbar och ett särskilt tack till projektgruppen bestående av Jimmy Sundqvist och Tony Magnusson. Vill ni också ha hjälp att bygga en ny webbplats så är Tankbar en riktig knock out!
Johan Skoglund
Skoglund Promotion

Erik SkoglundErik Skoglund