Friskis&Svettis Riks

Med ett leende som mål

Tankbar har utvecklat Friskis&Svettis Riks sajt som är baserad på Sitefinity CMS. Sajten innefattar bland annat en e-handelsfunktion samt betallösning och integration mot DIBS.
På samma tekniska plattform har vi även producerat sajter för ett 40-tal Friskis&Svettis föreningar.

Friskis&Svettis är en svensk idrottsförening som grundades av Johan Holmsäter 1978. Den första föreningen startades i Stockholm som en utväxt från Johan Holmsäters verksamhet som idrottsledare inom studentidrotten i Stockholm. Grundidén är enligt föreningen att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Den ursprungliga verksamheten inom Friskis&Svettis var motionsgymnastik, som av föreningen kallas Jympa. Friskis&Svettis Jympa är den i särklass största träningsformen men föreningen erbjuder gruppträning, styrketräning och spinning.

Friskis&Svettis består av en riksorganisation samt i dagsläget 159 lokala Friskis&Svettis-föreningar med över en halv miljon medlemmar vilket är 5,3% av Sveriges befolkning. Beroende på föreningens storlek bedrivs inomhusverksamheten i egna lokaler eller i kommunala idrottslokaler som några timmar i veckan upplåts till Friskis&Svettis.

Besök web.friskissvettis.se

Friskis&Svettis startade utifrån en idé om att idrottsrörelsen och sjukvården skulle kunna utnyttja varandras kunskap bättre. Friskis&Svettis blev ett exempel på hur man kunde arbeta närmare varandra och samla erfarenhet, kunskap och entusiasm under ett och samma tak. Friskis&Svettis ville skapa en brygga mellan sjukvård och friskvård.

Projektgrupp: Thomas Eklund, Kalle Johansson, Tony Magnusson, Jonas Gustafsson, Goran Dzelovski

Tankbar har levererat vår webblösning i sex år och nu senast med Sitefinity som CMS. En flexibel lösning som fyller behoven för vår viktigaste kommunikationskanal. Tankbar har även problemfritt driftat sajten. Det vi uppskattar speciellt med Tankbar är deras höga servicenivå, korta ställtider och positiva bemötande.
Tobias Peterson Friskis&Svettis Riks

Friskis & Svettis