Högberga gård

Mötesnavet vid innanhavet

Vi hjälper Högberga Gård med deras webbnärvaro. Främst handlar det om om sajten hogberga.se. Den är nyligen uppdaterad med responsiv design (RWD), vilket innebär att layouten på webbplatsen automatiskt anpassar sig beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Vi har även tagit fram en e-presentkortslösning där besökaren kan köpa presentkort online. Vi hjälper även till med löpande förvaltning, drift och support.

Högberga Gård - en sofistikerad, passionerad och alltid närvarande mötesplats. Ett möte är ett möte är ett möte. Oavsett om det handlar om ett kärleksfullt möte mellan två personer, ett viktigt ledningsmöte för fyra eller ett möte för hundratals personer från hela företaget. Och oavsett om mötet heter konferens, kick off eller bröllop så är det just detta personalen på Högberga brinner för.

Besök hogberga.se

Högberga Gård byggdes 1911 av konstmecenaten och skriftställaren Klas Fåhraeus, och är sedan 1985 förklarat som byggnadsminne. Högberga Gård erbjuder såväl konferens- som privatgäster en högklassig vistelse med ett stort utbud av aktiviteter i en sekelskiftsaktig atmosfär; Bröllop, Weekends, Festvåning, Kick off och Konferens.

Projektgrupp: Kalle Johansson, Micke Palm, Philip Saltskog

Högberga Gård
Högberga GårdHögberga Gård responsiv