Hestraviken

Låt tanken vakna och själen njuta

Tankbar hjälper sedan ett antal år tillbaka Hestravken med deras sajt hestraviken.se. Den är nyligen uppdaterad med responsiv design (RWD), vilket innebär att layouten på webbplatsen automatiskt anpassar sig beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Vi hjälper även till med löpande förvaltning, drift och support.

Mitt i den täta Smålandsskogen med en underbar utsikt över Algustorpasjön och Isaberg ligger Hestraviken hotell & konferens. En idyll, med Nissan rinnande genom tomten, sin vackra trädgård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från förra sekelskiftet.

Familjen Hellström har i tre generationer drivit och utvecklat hotellet vid Isaberg i Småland till ett gemytligt lyxhotell för en romantiskweekend, golfpaket, semester och konferens. Med stor kärlek pysslar de om sina gäster på bästa sätt.

Besök hestraviken.se

Hotellet är licensierat av Svanen och klarar Svanens hårda miljö- och klimatkrav för hotell. Det innebär att hela driften av anläggningen miljögranskas av Svanen. Anläggningens frukost är licensierad av Krav och uppfyller deras kriterier med ekologiska råvaror.
Projektgrupp:

Thomas Eklund, Goran Dzelovski, Philip Saltskog

Hestraviken