Intersport

Digital skyltning för Intersport

Digital skyltning, videoväggar, butiksljud och interaktiva pekskärmar blir allt vanligare inom detaljhandeln. Tekniken finns nu på plats i ett antal Intersportbutiker, till exempel på Drottninggatan i Stockholm, Uppsala, Västerås, Bromma och i Norrköping.

– Att vara leverantör av digital skyltning till Intersports butiker är fantastiskt roligt för oss på MediaScreen, säger Philip Saltskog. Videoväggarna ser riktigt imponerande ut med sitt material i full HD. Intersports butik på Drottninggatan i Stockholm har en videovägg vid entrén som består av hela 16 stycken 46-tumsskärmar.

– Digital skyltning är på frammarsch och är den marknadskanal som ökar mest efter internet, säger Philip Saltskog. Fler och fler företag ser fördelarna med digital skyltning. Möjligheten att kunna påverka kundernas beslutsprocess i butik är en klar konkurrensfördel.

MediaScreen AB är ett dotterbolag till Tankbar och erbjuder ett totalkoncept för digital skyltning (DS, Digital Signage). Det innefattar såväl hårdvara och programvara som innehålls­produktion, installation och service.

Projektgrupp: Philip Saltskog, Thomas Eklund, Goran Dzelovski

Intersport
Intersport signage