Krägga Herrgård

Nya Krägga Herrgård vill vara branschens största bakåtsträvare

Krägga Herrgård har fått ny varumärkeskostym. Av klassiska snitt med moderna skärningar, med knappt märkbara men stilfulla detaljer. Gästerna kan förvänta sig en äkta, ärlig och älskvärd upplevelse. Här och nu.

-Varumärkesprocessen har verkligen fått ta sin tid för att resultatet skulle bli precis så bra som vi bestämde oss för när vi började. Vi har gjort ett genuint och grundligt jobb men också vågat tänja på gränserna ordentligt, säger marknadschef Tanja Brandin som drivit varumärkesarbetet tillsammans med trendanalytiker Göran Adlén.

Läs hela pressreleasen här.

Tankbar har producerat deras nya sajt www.kragga.se Sajten är baserad på Sitefinity CMS och är självklart responsiv för att fungera optimalt på alla tänkbara skärmar, surfplattor och mobiler.

Du är här. I nuet. 45 minuter från storstaden, omgiven av grönskande natur och innerligt värdskap. Här finns alltid tid för dig. Tid för fokuserade möten, för eftertanke, för långvarig romantik, för njutning. Tid att vara närvarande. Eller som vi säger på Kräggiska, härvarande. Krägga Herrgård ligger vid Mälarens strand, omgiven av 100 hektar grönskande mark där rådjur, älg, fasan, räv och hare springer vilt. Endast 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala.

kragga-2015
kragga2015Kragga-2015-responsiv