Kunskapsappen

Sörmlands Sparbank skickar vidare till skolan

Tankbar har i samarbete med Rudin & Co hjälpt Sörmlands Sparbank att ta fram Kunskapsappen som är en responsiv sajt. Pedagoger kan nu på ett enklare sätt söka medel till att genomföra projekt som ger barnen upplevelser för ett livslångt lärande. Sajten har ett bakomliggande automatiserat arbetsflöde som underlättar hanteringen av inkommande ansökningar och redovisningen av beviljade och genomförda projekt.

För 13 år sedan började Sörmlands Sparbank att skicka vidare till skolorna. Tanken var att "Skicka vidare" en del av vinsten till alla grundskolor i våra fem kommuner. Nu - 13 år senare - har Sörmlands Sparbank "Skickat vidare" 18 miljoner kronor!

Sörmlands Sparbank skickar vidare till skolan, skicka in er ansökan redan idag: http://www.sormlandssparbank.se/kunskapsappen

Sörmlands Sparbank är en av de få banker som verkar helt lokalt. Det har vi gjort i 180 år. Vi är en sparbank och det har klart sina fördelar. Vi finns alltid nära kunden och alla beslut fattas här i Sörmland på något av våra kontor, som finns i de fem kommunerna Flen, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund och Vingåker.

Projektgrupp: Thomas Eklund, Goran Dzelovski, Philip Saltskog

Vi upplever samarbetet med Tankbar som mycket givande dels som en leverantör som löser konkreta idéer från oss men även som samtalspartner. En partner som hjälper Sörmlands Sparbanks utmaning att upprätthålla dialog och relation med kunden i en värld där beteenden och förväntningar ändras blixtsnabbt. Vi har jobbat ihop under flera år och är mycket nöjda med leverenssäkerhet och kvalitet. Och alltid med rätt attityd och servicekänsla.
Richard Caspary Marknadschef Sörmlands Sparbank

Kunskapsappen Sörmlands Sparbank