Lekia

Systemlösning B2B

Är du, liksom Lekia, grossist eller driver en butikskedja? I så fall har vi det optimala verktyget för att sälja på nätet. Tankbar B2B integreras med ditt affärssystem. Tankbar B2B är ingen statisk produkt utan bygger på maximal flexibilitet och har kundens behov i fokus. Kärnan är dock densamma och bygger på en mycket stabil och beprövad plattform.

År 2005 utvecklade vi version 1.0 av B2B, speciellt designad för större butikskedjor. Plattformen har sedan kontinuerligt utvecklats och senaste versionen är från 2013.
Plattformen är anpassad för de flesta grossisters och kedjors behov och kan enkelt anpassas efter kundspecifika krav. 

Och det bästa till sist. Priset för Tankbar B2B är mycket attraktivt och därför ekonomiskt fördelaktigt även för mindre grossister eller kedjor.

Lekia är en kedja bestående av snart 100 fristående leksakshandlare, från Ystad i söder till Kiruna i norr, som samarbetar för att skapa trivsamma butiker med personlig service. Med ett noga utvalt sortiment av säkra, roande och lärande leksaker strävar Lekia efter att vara det självklara valet för såväl liten som stor.


Projektgrupp: Goran Dzelovski, Lars Jarhamn

Lekia har använt Tankbars B2B-lösning i snart fem år och är mycket nöjda med den. Den ger oss möjlighet att på ett snabbt och enkelt sätt få ut information till kedjans medlemsbutiker. Tankbar finns alltid tillgängliga för oss och har det någon gång uppstått ett problem har dom hjälpt oss direkt. Det är en stor trygghet för oss. Richard Richardson Inköpare Lekia