SMS Teknik

SMS-tjänster på riktigt

Tankbar har anlitat SMS-Teknik som leverantör av olika typer av SMS-tjänster i mer än tio år. Vi har integrerat allt från e-presentkortslösningar till e-handelssystem. Vi upplever SMS-Teknik som den bästa leverantören av SMS-tjänster och tycker deras lösningar fungerar fantastiskt bra.

Nu fick vi äran att vända på steken och bli leverantör av deras nya webbplats. Målsättningen var att bygga en snygg och överskådlig sajt som beskriver deras produkter och tjänster på ett tydligt sätt. Den nya sajten är baserad på Sitefinity CMS och är självklart responsiv (anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar). I uppdraget ingick även att se över deras grafiska profil där vi hjälpt till att ta fram ett nytt formspråk med bland annat ikoner för deras olika produkter och tjänster.

Besök smsteknik.se

SMS Teknik AB är idag en av Sveriges ledande leverantörer inom SMS-tjänster. Man vänder sig till företag runt om i världen som har behov av effektiva och kompletterande kommunikationslösningar baserade på SMS- och MMS-teknik. Företagets tjänster inkluderar failover där SMS-trafiken styrs mellan olika operatörer för att undvika avbrott vid nätproblem.

Projektgrupp: Kalle Johansson, Thomas Eklund, Micke Palm, Philip Saltskog

SMS Teknik AB har för dess nya publika sajt valt Tankbar som leverantör för både webbdesign och hosting. Under projektets gång har vi upplevt ett bra samarbete med kunnig personal. Den nya sajten ger oss nya möjligheter att på ett snabbt och enkelt sätt få ut information till våra kunder samt att Tankbar kommer kunna hjälpa oss om det skulle uppkomma några problem. 
Peter Fransson SMS Teknik

sms-teknikSms-Teknik responsiv