Svenska Kulturpärlor

Weekend och konferens i vackra Sörmland

Nu har Svenska Kulturpärlor lanserat sina nya webbplatser. Samtliga sajter är baserade på Sitefinity CMS och är självklart responsiva (har följsam design). Arbetet är ett joint venture mellan Tankbar och Ingre&Ingre som påbörjades kring årsskiftet.
Resultatet hittar du här:

www.kulturparlor.se
www.dufweholm.se
www.gripsholms-vardshus.se
www.sodertuna.se
www.pelleslusthus.se

Förutom webbplatserna har vi sedan tidigare utvecklat en e-presentkortslösning som är integrerad mot en betaltjänst via DIBS. Vi har även tagit fram en Vinapp för iPad där de olika anläggningarnas vinlistor har gjorts i en digital version.

Under namnet Svenska Kulturpärlor samlas Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred, Södertuna Slott i Gnesta och nu även Pelles Lusthus i Nyköping. Dessa platser har genom århundraden stått som värdar för såväl ståtliga bjudningar som romantiska stunder. De har tillfört sin del till Sveriges historia och vår övertygelse är att de kommer att göra så även i framtiden.

Projektgrupp:

 Thomas Eklund, Tony Magnusson, Philip Saltskog

Tankbar har under ett antal år hjälpt oss med vår digitala närvaro. Nu senast med produktion av våra fem nya sajter. Vi har även fått hjälp med ett seo-arbete där vi ringat in våra viktigaste nyckelord och fått bättre koll på våra kollegors ranking i olika sökmotorer. Tankbar hjälper även till med drift, förvaltning och support. Vi uppfattar Tankbar som en trygg och stabil samarbetspartner.
Markus Sundsgård Svenska Kulturpärlor

SvenskaKulturparlorresponsiv-svenska-kuturparlorresponsiv-sodertunaresponsiv-gripsholms-vardshusresponsiv-pelles-lusthusresponsiv-dufweholm