Svenska Möten

Hederpris till Svenska Möten i Internetworld Topp100

Svenska Möten var en av Tankbars första kunder. Kanske till och med den allra första. Vi har arbetat med Svenska Möten sedan 1996, vilket vi är väldigt stolta över. Vi har alltså byggt deras webbplats sedan version 1.0! Snacka om långa kundrelationer. Finns det någon webbbyrå i Sverige som slår oss i detta fall? Upp till bevis! ;)

Deras senaste webbplats har vi producerat i samarbete med Le Bureau. Sajtens huvudsyfte är att presentera de 130+ konferensanläggningar som ingår i Svenska Möten och göra det enkelt att boka din nästa konferens. Förutom den professionella konferenssidan, vänder sig sajten även mot privatsegmentet. Här finns möjlighet att ta del av olika weekenderbjudanden samt köpa e-presentkort online.

Sajten är baserad på Sitefinity CMS 6 och är självklart responsiv (anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar).

Förutom själva sajten har Tankbar hjälpt Svenska Möten med allt från deras bakomliggande medlemswebb, bokningssystem och kampanjsajter till drift av servrar genom åren.

Vårt dotterbolag MediaScreen har även fått äran att leverera skärmar och mjukvara för digital skyltning till Svenska Mötens huvudkontor. På iPads utanför deras konferensrum hittar ni Roomservice – vår smidiga lösning för enkel rumsbokning.

Svenska Möten är ett bokningsbolag och medlemsorganisation för mer än 130 noga utvalda konferensanläggningar. Vi brinner för mötet och för att våra kunders syften, mål och visioner ska uppfyllas. Det gör vi med hjälp av 30 års branscherfarenhet, framåtanda, ständig kunskapstörst och fantastiska mötesanläggningar.

Projektgrupp: Kalle Johansson, Micke Palm, Philip Saltskog

Tankbar har varit Svenska Mötens webbyrå sedan de startade 1996. Med sin kundfokuserade inställning ger de oss stabilitet, trygghet men samtidigt ett kreativt utrymme. Tankbars webblösningar är en viktig del i vårt affärssystem och tillsammans har vi byggt en av Sveriges bästa konferensbokningssajter. 
Kristina Borgström Troéng Webbansvarig Svenska Möten

Internetworld topp 100Svenska MötenSvenska Möten