Trobergs Tandvård

Nyköpings modernaste tandläkarklinik blir ännu modernare

Trobergs Tandvård har sedan starten 2006 vuxit till att bli en av de största privatklinikerna i regionen. Den tidigare webbplatsen var ca 3-4 år gammal i behov av bl a mobilanpassning då besökarna till stor del kommer från mobila enheter.

Vi har valt att fokusera på en hög kvalité av foton och rörligt material och anlitade Janne Höglund som fotograf för uppdraget. Det har varit den visuella utgångspunkten.

Eftersom hälsa och tandhälsa i synnerhet både intresserar och skrämmer oss har vi lagt stort fokus på att disponera och layouta informationen på ett flödesmässigt bra sätt som intresserar och uppmanar till läsning. Vi driver sedan besökaren till att fylla i ett enkelt formulär för en bokning/förfrågan, antingen för dig själv eller för ditt eller dina barn. Det har hittills fungerat väldigt bra och uppskattas av besökarna.

Vi på Tankbar har producerat den nya sajten www.trobergstandvard.se. Sajten är baserad på WordPress och är självklart responsiv för att fungera optimalt på alla tänkbara skärmar, surfplattor och mobiler. Vi har även lagt fram en strategi för annonsering på Facebook och övrig digital närvaro för att fånga upp kunder i närområdet på ett optimalt sätt.Projektgrupp:
Alex Kappel, Tony Magnusson
trobergs2-2015

 trobergs-hela

 trobergstandvard-se-ipad-1


trobergstandvard-se-iphone-1