friskis-responsiv

Sitefinity CMS

Användarvänligt, modernt och mobilanpassat

Bygg er föreningssida med samma verktyg som används av Friskis&Svettis Riks och ett 40-tal andra lokala föreningar. Systemets mallar är byggda på Friskis&Svettis grafiska profil. Det innebär att typografi, färg och form automatiskt följer gällande riktlinjer.

Din webbplats kan administreras via alla moderna webbläsare. Med Sitefinitys användarvänliga gränssnitt, kan du som innehållsredaktör skapa och hantera innehåll utan någon utbildning. 

För att förenkla arbetet ytterligare har vi tagit fram en serie instruktionsfilmer som hjälper dig att komma igång. Filmerna hittar du här
Mobilanpassa med responsiv design!

Visste du att det är fler som surfar från smarta mobiler och surfplattor än vanliga datorer? Nu har vi sett till att mobilanpassa Friskis&Svettis Riks sajt med responsiv webdesign.

Det innebär att sajten automatiskt anpassar design och innehåll till besökarens skärmstorlek. Prova själva: http://web.friskissvettis.se Titta på sajten via en smart phone, surfplatta eller prova bara att ändra bredden på webbläsarfönstret i din dator.

Vi erbjuder nu alla föreningar som kör Sitefinity samma sak. Dvs vi hjälper er att anpassa sidan och era mallar.

 

 

Vad kostar det?

Drift och support – Vilken nivå passar dig?              Nivå 1
Mindre föreningar
Nivå 2
Mest populär
Nivå 3
Större föreningar
Startkostnad (ex moms)
6990 kr 3990 kr
Pris per månad (ex moms) 199 kr 799 kr
Diskutrymme 5 GB 15 GB
E-postkonton 5 st 20 st
Support Via e-post Via e-post och telefon
Fria supportärenden per år 3 st Obegränsat

Intresseanmälan

Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Typ av beställning

*Leveranstiden kan variera då vi försöker samla ihop flera vid varje uppdateringstillfälle.

Varför Sitefinity

Enkelt användargränssnitt

Det interaktiva dra-och-släpp-gränssnittet och det användarvänliga backendsystemet gör Sitefinity väldigt enkelt att arbeta med.

Kom i gång blixtsnabbt

Webbplatser som är byggda med Sitefinity kan administreras via alla moderna webbläsare. Med Sitefinitys användarvänliga gränssnitt, kan du som innehållsredaktör skapa och hantera innehåll utan någon utbildning.

Inbyggt SEO-verktyg som hjälper dig att optimera ditt innehåll

Sitefinity har ett inbyggt SEO-verktyg. Det gör att du kan vara säker på att du får ut maximalt av din webbplats, genom förbättrad sökmotoroptimering.

Modifiera utifrån dina behov

Sitefinity är oändligt flexibelt. Anpassa enkelt systemet genom att lägga till nya funktioner för just dina speciella behov.

Sociala medier

Kom i kontakt med dina kunder, interagera med nya potentiella kontakter och skapa engagemang genom Facebook, Twitter, bloggar och undersökningar

Tillgänglighet

Logga in och administrera din webbplats via Sitefinitys gränssnitt, genom vilken webbläsare du vill och på vilket språk du vill.

Exempel på funktioner

Skapa/redigera sidor

Det är enkelt att skapa nya sidor i Sitefinity. Allt du behöver göra är att namnge den och välja en sidmall, sen är det bara att fylla på med innehåll. Du sorterar dina sidor genom att dra och släppa dem i menystrukturen.

Välj mellan en mängd olika sidlayouter med den unika dra-och-släpp-editorn

Genom att använda dra-och-släpp-gränssnittet kan du experimentera med olika layouter och format i realtid.

Nyhetsfunktion

Med Sitefinitys nyhetsfunktion är det enkelt att skapa nyheter. När nyheten ska visas bestämmer du genom att ställa in start- och stoppdatum. Nyheterna kan visas på olika delar av sajten, antingen som ett nyhetsarkiv, eller utifrån kategorier och taggar.

Blogg

Bloggmodulen hanterar både enskilda- eller fleranvändarbloggar. Det är enkelt att starta upp nya bloggar via administrationen.

Listor

Med listmodulen är det enkelt att organisera vanliga frågor, kontakter, intervjuer, kundutlåtanden, länkar, etc. Du skapar dessa objekt med hjälp av listmodulen. Listan kan sedan visas på webbplatsen genom att dra och släppa funktionskontrollen på önskad webbsida.

Bild- och dokumentmodul

Bild- och dokumentmodulen används för att bygga ett centralt arkiv där det är enkelt att hitta bilder och dokument. Hela kategorier eller enskilda bilder och dokument kan placeras ut på en eller flera sidor på webbplatsen.

Events

Sitefinitys eventverktyg gör det enkelt för dig att schemalägga och tillkännage event genom webbplatsen, och visa dem i en kalender eller i ett listformulär. Du kan även tillåta besökare att kommentera, som ett sätt att integrera med din målgrupp och få återkoppling från communityn.

Formulär

Registreringar, undersökningar, frågeformulär och ansökningar – skapa allt detta med den flexibla Sitefinity Formulär-modulen. Genom att använda dra-och-släpp-widgets (textrutor, flervalsmenyer, kryssrutor, etc.) kan du skapa ett nytt formulär utan att behöva skriva någon kod.

med mera...

Sitefinity är oändligt flexibelt. Kontakta oss för att lägga till nya funktioner för just dina speciella behov.