Webbyrå Katrineholm | Nyköping
Välkommen till Tankbar!

Tankbar är en webbyrå med passion för att producera snygga och professionella webbplatser, webbtjänster, mobilsajter och appar. På kundlistan hittar du allt från artister till marknadsledande företag och organisationer i Norden.

Vill du ha en webbyrå som alltid levererar lite mer och lite bättre än förväntat? Då har du kommit helt rätt!

Strategi

Vi gör det lätt för dig att ta fram en övergripande strategi för din totala webbnärvaro. Vilken är din målgrupp, vad förväntar sig dina besökare att hitta – och vad behöver just ditt företag tänka på inför framtiden? Vi löser alla frågor om innehåll och struktur. Vi erbjuder även rådgivning och utbildning för din närvaro i sociala medier och sökmotorer.

Content Management

Sitefinity 5 är marknadens kanske bästa system för användarvänlig webbpublicering. Sitefinity CMS har belönats med flera internationella utmärkelser och används av mer än 10 000 sajter i fler än 50 länder. 2010 blev Tankbar Sitefinity partner of the year i Europa.

E-handel

Vi hjälper dig att börja sälja på nätet. Oavsett om det handlar om fysiska eller digitala produkter. Här nyttjar du vår samlade erfarenhet från uppbyggnad och lansering av e-handel för företag som Nintendo, Biltema, Expert och Brio. Vi är partner med Dibs som är Nordens ledande aktör för betaltjänster på nätet.

Digital skyltning

Digital skyltning (digital signage) i butik, köpcentrum, fastighet, skola och utbildning, hälso- och sjukvård samt hotell och konferensanläggningar. Här kan mervärden och insikt genereras, omsättning ökas, guidning och trygghet skapas.

Drift

Tankbar driftar allt från e-handelssajter, bokningssystem och butiksdatasystem till lastbalanserade större webbplatser med krav på hög upptid. Ett antal mindre och medelstora företag har också valt vårt webbhotell för drift av webbplatser och e-post.

Utveckling

Vi kodar med kärlek och kvalitet. Det har vi gjort sedan 1996. På så sätt kan vi förverkliga dina bästa idéer. Vi hjälper till att göra kravspecifikationer och systemutveckling. Visst är det skönt när saker man gör verkligen fungerar?! Vi är Microsoft Partner och Sitefinity Platinum Partner.

Design

Vi arbetar med allt från webbdesign, GUI och Brand Identity till design av mobila gränssnitt och appar. På så sätt hjälper vi dig att bygga en digital identitet med ett unikt och professionellt grafiskt uttryck som särskiljer dig från dina konkurrenter.

Mobil

År 2014 är det fler som surfar från mobila enheter än datorer. Är du redo? Vi hjälper dig med utveckling av mobilanpassade sajter eller utveckling av appar. Vi arbetar med Responsive Web Design (RWD), som innebär att layouten på webbplatsen automatiskt anpassar sig efter besökarens skärmstorlek och -upplösning.