Back in business

Äntligen kom dagen då de flesta är tillbaka efter semestern. I morse hördes det bekanta sköna sorlet från fikarummet. Tankbarnen är solbrända, utvilade och det ena sommarminnet bräckte det andra. Vi har dessutom fått tillökning i familjen och välkomnar Alex Kappel, Linus Treijs och Mattias Johansson!

alex kappel tankbar
Alex kommer att arbeta som projektledare, webbstrateg och utvecklare. Med spjutspetskompetens inom bland annat E-handel, SEO och WordPress. Alex har t ex utvecklat kilamobler.se och teboon.se. Vi är mycket glada att Alex förstärker vårt team!


linus treijs tankbar
Linus Treijs har gjort praktik hos oss och det med bravur. Vi valde att anställa honom. Linus är en fena på spelutveckling och kommer att förstärka vår satsning på mobile development.

mattias johansson tankbar
Mattias Johansson går en applikationsutvecklar-utbildning och kommer att göra 19 veckors praktik på Tankbar. Han blir kvar hos oss resten av året. Lite senare under hösten kommer vi kunna berätta om flera spännande utvecklingsprojekt.

Kalle och Goran spenderar ytterligare någon vecka i sus och dus. Kalle är i Nordnorge och säkrar upp resterande årets fiskkonsumtion. Vi gissar att Goran jagar sina barn på dagen och konsumerar rosévin och salta pinnar på kvällen.

Vi är redo för höstens drabbningar. Välkommen att höra av dig eller komma in på kontoret!

/Vännerna på Tankbar
Philip, Kalle, Micke, Goran, Linda, Thomas, Pooriya, Jonas, Jimmy, Jarre, Tony, Linus, Alex och Mattias