Philip Saltskog
8 september, 2014

Bo Kaspers på Vår Gård

Om det är någon som kan arrangera fest så är det Vår Gård. I lördags bjöd de in till sensommarkonsert med de gamla vapendragarna Bo Kaspers Orkester.

Saltsjöbaden visade upp sig från sin allra bästa sida. Solen värmde och flera båtar passerade Baggensfjärden. Kockarna serverade strömmingsklämmor med mandelpotatispuré, rårörda lingon och inlagd gurka.

stromming 

stekpannaMaffiga gjutjärnspannor. 

bokasper_scenNi som känner till Vår Gård vet att Bo Kaspers är deras husband, som med sin musik sätter känslan på Vår Gårds webbplats.

torgetEfter några års uppehåll var de tillbaka på sensommarkonserten till publikens stora belåtenhet.

publikVår Gård ligger oss på Tankbar varmt om hjärtat, av många anledningar. Det är en av våra absoluta favoritkunder. Vi har firat 40 årskalas och bröllop här. Många kund- och styrelsemöten har avhandlats. Vi har njutit av grym mat, vacker natur och underbar personal som sätter sina gäster på piedestal. Något som vi måste berätta, som är så brilliant och borde få alla skointresserade damer att längta till nästa konferens som naturligtvis bokas på Vår Gård.

skor
Förr kunde man låna kavaj och slips på en del restauranger när den egna klädseln inte höll måttet. Vår Gård tar det ett steg längre och ger sina konferensgäster som glömt finskorna till middagen, eller till dem som bara vill känna sig lite extra lyxiga en kväll, möjlighet att låna ett par. I Vår Gårds skosamling finns bland annat skor från Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Christian Louboutin och Emilio Pucci. Skorna finns utställda i receptionen och får lånas enligt systemet först till kvarn.

skolan
Vi rekommenderar att ni glömmer skorna nästa gång och bokar upp er på ett par nya juveler. 

Vi tackar Vår Gård för en fantastisk kväll och en god goodiebag med det bästa knäckebröd vi någonsin ätit.