Utvalda Case

Digitala lösningar
fulla av energi

Vi tror att de bästa resultaten nås genom en mix av långsiktiga strategier, snabbrörliga beslut, hög servicenivå och glada samarbeten. Det är så vi på Tankbar har arbetat sedan 1996. Här är några av våra senaste uppdrag.

Nöjesresor hörde av sig till oss på Tankbar eftersom de satt fast i en teknisk lösning som inte längre utvecklades. Nya moderna betalsätt efterfrågades av kunderna och Nöjesresors personal fick lägga alldeles för mycket tid på manuellt arbete.

WooCommerce, API, AdWords, Sociala medier

Det anrika Grand Hotel Saltsjöbaden, grundat av familjen Wallenberg för mer än ett sekel sedan, satsar på förnyelse. Nya vd:n Katarina Romell valde Tankbar som byrå för hotellets nya sajt. Uppdraget omfattade design, copywriting och utveckling.

DESIGN, COPYWRITING, UTVECKLING, DRIFT & SUPPORT

Jarla Trafikskola är en av Stockholms mest profilerade trafikskolor. När de ville göra om sin sajt föll valet på Tankbar. Målet var tydligt: Sajten skulle re-designas helt och bli mer lättnavigerad och tydlig. Den skulle givetvis behålla sin höga ranking på Google. Tankbar fick ett helhetsuppdrag: Design, SEO, foto, copy och utveckling.

WORDPRESS, API, DESIGN, ADWORDS, FOTO, COPY
Cyklos utvecklar och säljer cykelparkeringar och andra produkter för offentlig miljö. Vårt uppdrag blev att lyfta Cyklos webbplats till en mer genomarbetad helhetslösning med tydliga konverteringsmål.
WooCommerce, Design, API

Skavsta behövde hjälp att strukturera och göra sin webbplats tydligare. Överskådlig, lättnavigerad och tillgänglig. Webbplatsen måste ha tekniskt detaljerad information om flygplatsen för företag och samarbetspartners, men samtidigt vara säljande och grafiskt tilltalande för resenärer. Bättre presentation av destinationer för att inspirera spontanresenärer, behövdes också.

WordPress, API, AdWords, Foto

ID06 har ett flertal användningsområden och sedan starten har drygt 70 000 företag anslutit sig. Vårt arbete för ID06 påbörjades under hösten 2017 och grundarbetet blev färdigt i mars 2018. Läs vidare om vad vi gjorde och hur det gick till.

Grafisk manual, WordPress

Fler case

Inte fått nog?

Vill du se fler case som vi tagit oss an för våra trevliga uppdragsgivare – se fler av dem här.