UTVALDA CASE

Digitala lösningar
fulla av energi

Vi tror att de bästa resultaten nås genom en mix av långsiktiga strategier, snabbrörliga beslut, hög servicenivå och glada samarbeten. Det är så vi på Tankbar har arbetat sedan 1996. Här är några av våra senaste uppdrag

Handla från lokala butiker online. En digital torghandel öppen dygnet runt som samtidigt fungerar som ett digitalt skyltfönster för att främja fysiska besök i butikerna.

UX/UI DESIGN, UX RESEARCH, STRATEGI OCH UTVECKLING, ANNONSERING, DRIFT & SUPPORT

AA Sverige är en ideel förening som är en del av internationella Alcoholics Anonymous. AA har med sin rikstäckande närvaro över 450 grupper utspridda över hela landet dit du kan vända dig om du har alkoholproblem.

UX/UI DESIGN, UX RESEARCH, STRATEGI OCH UTVECKLING

Föreningen Sörmlandsleden arbetar ideellt med att sköta och utveckla ca 100 mil natur- och kulturvandringsled. Målsättningen är att ge människor möjlighet till lättillgängliga och unika naturupplevelser. Cirka 200 av Föreningen Sörmlandsledens medlemmar arbetar aktivt och ideellt med att hålla leden öppen och i bra skick för att alla ska kunna vandra i vår vackra natur.

UX/UI DESIGN, UX RESEARCH, STRATEGI OCH UTVECKLING

Sveriges Annonsörer är en intresseorganisation för alla företag i Sverige som arbetar med marknadsföring i smått och stort. De arbetar för en sund, ansvarsfull och hållbar marknadsföring och för att alla annonsörer ska få bästa möjliga effekt av sina investeringar.

UX/UI design, UX research, strategi och utveckling

Caddee tillhandahåller grafiska tjänster för nordiska golfklubbar med fokus på Sverige. De mäter och ritar banguider, som i första hand distribueras via tryckt media men även digitalt på banguideportalen caddee.se.

UX/UI DESIGN, STRATEGI, UTVECKLING, INFORMATIONSARKITEKTUR

Det anrika Grand Hotel Saltsjöbaden, grundat av familjen Wallenberg för mer än ett sekel sedan, satsar på förnyelse. Nya vd:n Katarina Romell valde Tankbar som byrå för hotellets nya sajt. Uppdraget omfattade design, copywriting och utveckling.

DESIGN, COPYWRITING, UTVECKLING, DRIFT & SUPPORT

Nöjesresor hörde av sig till oss på Tankbar eftersom de satt fast i en teknisk lösning som inte längre utvecklades. Nya moderna betalsätt efterfrågades av kunderna och Nöjesresors personal fick lägga alldeles för mycket tid på manuellt arbete.

WooCommerce, API, AdWords, Sociala medier

Upplevelser för alla sinnen i en miljö som kombinerar landets lugn med stadens bekvämligheter. Unika mötesplatser, matupplevelser långt utöver det vanliga, och allt i harmoni med naturen.

UX/UI DESIGN, UTVECKLING, INFORMATIONSARKITEKTUR

Nya sajter till två hotell mitt i Stockholms innerstad. Så löd uppdraget när Tankbar förnyade Freys Hotels och Lilla Rådmannens sajter i tätt samarbete med hotellen. Projektet blev effektivt, roligt och fartfyllt.

Design, SEO, Copystöd, Programmering, WordPress

Cyklos utvecklar och säljer cykelparkeringar och andra produkter för offentlig miljö. Vårt uppdrag blev att lyfta Cyklos webbplats till en mer genomarbetad helhetslösning med tydliga konverteringsmål.

WooCommerce, Design, API

Skavsta behövde hjälp att strukturera och göra sin webbplats tydligare. Överskådlig, lättnavigerad och tillgänglig. Webbplatsen måste ha tekniskt detaljerad information om flygplatsen för företag och samarbetspartners, men samtidigt vara säljande och grafiskt tilltalande för resenärer. Bättre presentation av destinationer för att inspirera spontanresenärer, behövdes också.

WordPress, API, AdWords, Foto

Happy Tammsvik är en hotell- och konferensanläggning som tar mötet till en ny nivå med lekfullhet, temarum och skräddarsydda lösningar.

UX/UI DESIGN, UX RESEARCH, STRATEGI, UTVECKLING

Fler case

Inte fått nog?

Vill du se fler case som vi tagit oss an för våra trevliga uppdragsgivare – se fler av dem här.