Bommersvik

Om Bommersvik

Naturskönt beläget i Sörmland intill sjön Yngern ligger Bommersvik Hotell & Konferens. En plats för återhämtning och rekreation. Där skog, natur och den spegelblanka sjön är en naturlig del av tillvaron.

Projektet omfattar
UX/UI design
Utveckling
Drift & support

Bakgrund

Bommersvik har i snart hundra år varit en mötesplats för människor som vill träffas och konferera i en inspirerande och avslappnad miljö nära naturen. Förutom konferensgäster besöks Bommersvik av gäster som vill avnjuta vällagad, närproducerad mat i restaurangen. Här erbjuder man lokaler för bröllop och fest, med möjlighet till övernattning i stuga eller hotellrum. På senare tid har allt fler privatpersoner upptäckt Bommersvik som en plats för en avkopplande weekend eller en semestervecka med barnen. Ett ökat fokus på privatgäster var ett av önskemålen när vi började planera för den nya webbplatsen.

Uppdaterad profil

Tankbar har arbetat med Bommersvik sedan 2013. Tillsammans med kunden utarbetade vi en ny sidstruktur baserat på en SEO-analys vilket resulterat i en lättillgänglig, tilltalande sajt. Inför arbetet med den nya webbplatsen tog vi även fram en något uppdaterad grafisk profil.

Och resultatet?

Så här blev resultatet efter Tankbars insats med webbplatsen.