FortGjort Träning

FortGjort producerar och levererar gruppträningskoncept och olika typer av grund- och vidareutbildningar för gruppträningsinspiratörer, gruppträningsansvariga och verksamhetsansvariga/ägare.

Vi har hjälpt FortGjort att ta fram en ny sajt för deras olika målgrupper. Dels för de som tränar och dels för verksamhetsägarna som anslutit sig till konceptet. De som tränar kan hitta inspiration och vilka gym i deras stad som erbjuder träningskonceptet. Verksamhetsägarna kan logga in i en administratörsdel där de kan administrera sitt eget gym, lägga till inspiratörer med mera. Instruktörerna på de olika gymmen kan logga in och komma åt FortGjorts samlade utbud av träningspass. De finns hundratals olika program.
Projektet omfattar
Strategi
Utveckling
Design
Drift & support

I den bakomliggande administrationen av webbsystemet, kan FortGjorts personal hantera alla träningspass. Varje pass betår av olika sektioner med beskrivningar för koreografi , instruktionsvideos, låtlista, samt övriga texter och bilder.

Vi har även utvecklat ett antal integrationer som t ex mot Spotify API där information om låtar, längd etc hämtas. Även mot Vimeo API där alla instruktionsvideos streamas från. Det finns också möjlighet att automatiskt skapa en PDF med allt aktuellt innehåll för ett träningspass, print-on-demand. Just denna del var ett helt manuellt förfarande tidigare och spar mycket hanteringstid för FortGjorts personal.

Förutom bakomliggande funktionalitet, har vi även tagit fram all övergripande webbdesign till sajten.

Och resultatet?

Så här blev resultatet efter Tankbars insats med webbplatsen.