Nöjesresor

Digital strategi, webbdesign, systemutveckling och integrationer

Nöjesresor är en resesajt för dem som föredrar att boka både evenemang, mat (i vissa fall) och hotell på samma gång. De erbjuder paketresor inom kategorierna fotboll, musikal & show, motor, sport, konsert och opera & balett. Nöjesresor har även en mängd grupp- och företagsresor.

Vi på Tankbar fick förtroendet att ta fram deras nya sajt och under slutet av september lanserades den. Vi har stått bakom hela produktionen vilket innefattat allt från digital strategi, webbdesign, systemutveckling och integrationer till förvaltning, drift och support. Vi har även fått i uppdrag att hjälpa dem med SEO, deras sociala medier samt uppsättning och förvaltning av Nöjesresors Google AdWords-kampanj.

Det tekniska plattformen är WooCommerce med ett antal mer omfattande anpassningar. ”- Jag och teamet har utvecklat avancerade WooCommerce-projekt tidigare, men det här var vår största utmaning hittills. Projektet har pågått intensivt sedan årsskiftet och det känns fantastiskt att vi är i mål", säger vår e-handelsspecialist Alex Kappel.

Besök den gärna på https://www.nojesresor.se/.

nojesresor_tankbar_mobil


nojesresor_tankbarnojesresor