Svenska Kulturpärlor - Ny release

Weekend & konferens i vackra Sörmland

Kulturpärlorna har flyttat till Wordpress. På samlingswebben hittar du de fyra pärlorna som glimrar ikapp. Alla bär på unika upplevelser för konferens, weekend och bröllop. Gemensamt är att alla anläggningar behandlar sina gäster som kungar.

Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred, Södertuna Slott i Gnesta och Pelles Lusthus i Nyköping. Om vi har någon favorit?! Vi tycker du ska prova alla. Det är inte så svårt att locka medarbetarna till ett långt möte på en herrgård, ett värdshus, ett slott eller ett lusthus. Bästa tiden är så klart strax innan lunch eller kanske på eftermiddagen så vi tvingas prova buffén till afternoon tea. Vi längtar alltid tillbaka.

På kulturpärlor.se kan du se alla anläggningar, hitta aktuella erbjudanden och läsa om familjen Åström och det goda värdskapet. Att Svenska Kulturpärlor har en ägare som är en samlare av rang kommer du snart bli varse. Här finns korkskruvar, kakelugnar och emaljskyltar högt och lågt. Men det man verkligen brinner för är att samla nöjda gäster och att leverera en kunglig upplevelse.

Tankbar har utvecklat front-end och back-end som bygger på Wordpress. Här kan du köpa presentkort, boka konferens eller drömma om nästa weekend-get-away. Det är nära till call-to-action - med ett knapptryck är du i direktkontakt med anläggningen. Du kan grotta ner dig i varje pärla som har en egen sajt med eget domän. Webbarna hostas på Tankbars driftsäkra servrar. Utöver själva webben jobbar vi aktivt med sökordsoptimering och Google Adwords. Designen har tagits fram av You are here.

Välkommen till kulturpärlor.se.

Laptop-bar_kulturparlor

iPadPro_kulturparlor 

svenskakulturparlor_wholepage