Clocking – smart incheckning och tidrapportering

Vi på webbyrån Tankbar tycker det är riktigt roligt när man kan använda teknik på ett nytt sätt. På ett sätt som ingen kanske har tänkt på förut. Vi har sedan tidigare utvecklat Roomservice, ett smart system för enkel rumsbokning på iPad (eller bokning av konferenslokaler). Världens enklaste grej egentligen, men smart!

Vi spann vidare på konceptet iPad och affärsnytta och kom upp med Clocking. Det är ett system som låter dina medarbetare att checka in på kontoret via en iPad i entrén. Kanske monterad på ett snyggt iPad-golvstativ? I den webbaserade administrationen kan du själv hantera kontorets alla medarbetare, med namn, bild och personlig incheckningskod. Du kan även välja att visa vilka medarbetare som är incheckade på kontoret på en eller flera stora skärmar (läs mer om digital skyltning och vår programvara Mediascreen Smart här). Riktigt kul att visuellt se vilka som är på plats på kontoret! Du ser även vilka som checkat in först, dvs incheckningarna visas i kronologisk ordning.

Clocking fungerar även som system för närvarotid/tidrapport. I administrationen kan du exportera en Excel-fil med alla medarbetares in/ut-tider.

Clocking kommer att säljas och marknadsföras av vårt dotterbolag Mediascreen som erbjuder ett totalkoncept inom digital skyltning.

Vill du se systemet live? Välkommen till Tankbar för en demo!