Digitalt presentkort

Enkelt att integrera på webbplatsen

Presentkortsmodulen integreras på webbplatsen i form av extern widget. Det innebär att modulen inte är låst till en teknik eller ett specifikt cms-system. Utseendet anpassas till din grafiska profil.

Erbjud presentkort med fasta belopp eller belopp som kunden själv väljer. Eller skapa färdiga produktpaket som säljs till fast pris.

Kunden väljer den typ av presentkort som önskas, väljer en bild från det fasta dekorbildsgalleriet eller laddar upp ett eget foto. Det går även att skriva en kort personlig hälsning på kortet.

Exempel på presentkort

När köparen har förhandsgranskat och är nöjd med utformningen av presentkortet görs betalningen direkt på den egna webbplatsen via betaltjänsten Stripe eller DIBS Easy (Nets Easy).

Presentkortet levereras som en pdf till kundens e-postadress.

Hur länge presentkortet ska vara giltigt väljer du själv i administrationens kontrollpanel.

Full kontroll

Enkelt att administrera

Via administrationens kontrollpanel kan du styra utseendet på presentkorten genom att välja färg, bakgrundsbild, dekorbilder m.m.

Här skapar du dina produktpaket och väljer hur de ska presenteras på webbplatsen. Hela administrationsgränssnittet finns tillgängligt på både svenska och engelska – som administratör väljer du själv vilket språk du vill använda.

För att lösa in ett presentkort anger du kundens presentkortsnummer i inlösningsfältet och klickar på checka ut. Systemet kontrollerar att kortet är giltigt och registrerar att det har lösts in.

Under fliken försäljning får du en överblick över hur många kort som sålts, lösts in, belopp för total försäljning samt summan av ej inlösta kort.

Här kan du spåra specifika transaktioner och skicka ut ett nytt kort om kunden har tappat bort sitt original.

Det finns även möjlighet att skapa ett presentkort i administrationen om en kund vill handla direkt över disk och få det utskrivet av er. I det här läget går det naturligtvis även bra att betala på plats och få kortet skickat som pdf till önskad e-postadress.

Stripe

Transaktionerna hanteras via betallösningen Stripe. När du har skapat ditt Stripekonto fyller du i två säkerhetskoder i presentkortsadministrationen, sedan är allt förberett och klart för att ta emot dina onlinebetalningar.

Några av fördelarna med Stripe: Inga startkostnader och inga fasta månadskostnader eller dolda avgifter. Du betalar 1.4% av totalbeloppet + 1.80 kr per transaktion.

Var sjunde dag överförs pengarna till ditt bankkonto. Via Stripes administrationsgränssnitt kan du se tidigare transaktioner, göra återbetalningar med mera.

Stripe hanterar över hundra valutor och fungerar tillsammans med Visa, Mastercard och American Express.

DIBS Easy (Nets Easy)

Med DIBS Easy kan kunden betala med Swish, kort (Visa och Mastercard), kortinlösen samt faktura och delbetalning.

Återkommande kunder betalar enbart med ett klick, kort-, person- och adressuppgifter redan förifyllda i checkouten. Oavsett betalsätt.

Möjlighet att spara flera olika betalkort.
Följ försäljningen i den användarvänliga adminportalen och få alla betalningar samlade i en rapport. Det sparar tid vid avstämning och bokföring.

Startavgift: 2 990 kr
Månadsavgift: 499 kr
Transaktionspris: 2,75 % + 2,75 kr för kort, samt 2,75% + 12 kr för faktura.

Erbjudande:

  • Nets checkout Easy – alla betalsätt ingår. Kort inklusive kortinlösen, Swish, faktura och delbetalning. Säljer du till Norge ingår Vipps och för Danmark Mobilepay.
  • Helt kostnadsfritt fram till 30/6: transaktionsavgift, månadsavgift och inlösen för 0 kr.
  • Allt på samma ställe: följ försäljningen i realtid och få en samlad utbetalning för alla betalsätt. Snabb utbetalning med 5 bankdagar som standard.

Erbjudandet gäller nya kunder för vår checkout Easy och som tecknar avtal före 31 maj. För att komma igång skapar kunden ett konto för Easy och när kontot är aktiverat kan ansökan genomföras helt digitalt. I ansökan finns även de som gäller efter 30 juni. Läs mer om checkouten och gå till ansökan här.

Kontakta oss så berättar vi mer