Glad VM-sommar!

Innan hade vi fått veta väldigt lite. Någon dag innan kom packningslistan som bland annat innehöll ”sportiga och oömma kläder samt skor du kan göra en tjuvrusning i”. En formulering som väckte många frågor och försök till att avslöja Philips och Lindas plan. Dessvärre gav försöken inget resultat, så vaknade vi ovetandes på onsdagen.

Under förmiddagen åkte vi i samlad tropp till dagens första destination – Clarion Collection Hotel Kompaniet. Där väntade en maffig frukostbuffé med smörgåsar, kaffe och smoothies på oss. Med frukost i magen begav vi oss in i en konferenslokal för att bli upplysta om varumärkesuppbyggnad av Tomas Wedin och effektivisering av Malin Andersson. Efter några givande timmar blev det lunch på hotellets soliga uteservering. Lagom till kaffet efter maten fick vi veta att vi skulle delas in i tre olika lag med byråns tjejer som varsin lagledare. De fick därefter skapa varsina lag genom att dra lagtröjor, speciellt framtagna för dagen med namn och anställningsordning på ryggen.

Ett snabbt ombyte och en snabb cykeltur senare stod lag TANK, BAR och ARAB klara nere i hamnen med ett gäng stora plastbubblor framför sig. Vi skulle spela Bubbleball! Instruktionerna löd att en match brukar pågå i ungefär 10 minuter. Två lag drog på sig sina platsbubblor och matchen drog igång. Efter halva matchtiden, rann svetten och vi var helt slut. Efter tre tuffa matcher gick det inte, likt Senegal och Japan, att urskilja vilket av lagen TANK och ARAB som skulle stå som segrare.

Vi hade inga gula kort att gå på så istället fick det avgöras i ytterligare en battle kallad – Last Man Standing. Gick ut på precis som det låter, att ha så många spelare som möjligt ståendes längst. En duell som enkelt vanns av lag ARAB, som belönades med fina guldmedaljer. Silvret gick till lag TANK och väl kämpande BAR fick brons. Genomsvettiga konstaterade vi att Bubbleball var väldigt roligt och otroligt varmt i 30 graders värme.

Efter en dusch och piffande möttes vi sedan upp igen på Lotsens uteservering. Där var det väldigt skönt i solen, många bar gula tröjor och stämningen var på topp. Vid 16 blåste domaren igång Sveriges sista gruppspelsmatch i årets Fotbolls-VM, där de skulle möta Mexico. I halvtid var det någon i gänget som sa att ”nej hörreni, vinner vi så tar vi in en flaska Tequila.” Något som sedan blev ”en shot för varje mål Sverige gör”. Blev en riktig målfest och vilken stämning! Efter det åt vi middag tillsammans för att sedan fortsätta till Tovastugan och se vilka vi skulle komma att få möta i åttondelsfinal.

Dagen efter studsade vi inte upp ur sängarna, men efter några pizzor till lunch, var vi på banan igen. Väldigt rolig dag med en mix aktiviteter!

Nu börjar tankbarnen att droppa av på semester. Kontoret är bemannat hela sommaren så ni kommer alltid få tag på oss. Ni når oss lättast på wpsupport@tankbar.com eller via vår växel på 0155-26 49 00. Mailar du en specifik medarbetare får du ett autoreply om den personen är på semester.

Vi hörs helt enkelt! Trevlig sommar ☀️