Linda ansvarar för företagets finanser
Linda Saltskog
24 april 2020

Golfvänner – se hit!

Nya Caddee App är här. Allt du behöver på golfbanan!
Just ja, ta med några klubbor, en boll, ett par polare och lite jävlar anamma också –  då har du alla förutsättningar för en riktig drömrunda!🏌️‍♀️🏌️‍♂️⛳️ Lycka till 🍀

Version 5.0 finns nu tillgänglig på App Store och Google Play. Caddee:s mest kompletta App någonsin.

Förbättringar från tidigare version:
Eclectic räknar nu även in dina bäst scores under 9-hålsrundor på 18-hålsbanor (kräver att du spelar minst två 18-hålsrundor).
Eclectic fungerar nu även på 9-hålsbanor.
Du kan nu dela ditt Eclectic-scorekort på flera ställen i Appen.
Nu syns även dina medspelares scorekort på caddee.se när du delar en runda.
Tydligare info att du t ex startar en 12-hålsrond på en 12-hålsbana.

Appen är skapad av Caddee ett svenskt företag som också skapar banguider åt golfklubbar. För närvarande har de ca 200 anslutna golfbanor i Sverige. Ett begränsat antal i Danmark, Norge, Finland, Spanien och Portugal.

Alla golfbanor mäts in av erfarna golfspelare med fokus på strategisk information för att underlätta kloka beslut. Caddee:s grafiker skapar vacker grafik med strävan att återskapa det platstypiska landskapet och med spelmässigt viktiga detaljer. Banpresentationerna används i golfklubbarnas marknadsföring, tryckta och digitala banguider, webbplatser, skyltar med mera. Under anslutna klubbar kan du se om dina favoritbanor finns med.

Lanseringsdagen överraskades vi med en stor korg laddat med motivationshöjande. Ryggdunkningar är alltid oerhört trevligt och uppskattat. Tack David för ett grymt kul uppdrag och ett utvecklande samarbete!


Linda Saltskog, linda.saltskog@tankbar.com
CFO & Content- & Social Media Manager