”Hade inte tänkt att man kunde jobba med det”

Han tog kontakt med Philip och för snart fyra år sedan, sommaren 2013, började han arbeta hos oss. På byrån har han rollen som webbutvecklare och har under åren utvecklat sina kunskaper inom WordPress. Roligast tycker Tony det är när han får ett projekt som det på förhand inte finns någon färdig lösning på, utan det kräver en del funderingar.

Tony tycker att det bästa med att jobba på Tankbar är kollegorna och stämningen. Han minns bland annat när hela gänget paddlade drakbåt i Nyköpings hamn för två år sen. Trots en bra laginsats, så ledde tyvärr ett missförstånd i starten till att det blev förlust.

I lurarna på jobbet lyssnar han både på podcasts och musik. Ibland är det inte självklart vad han känner för att lyssna på för musik så då har han lurat ut ett system som han beskriver såhär ”jag har gjort i min Spotify så jag har jag jättemånga spellistor i en mapp. Så när jag inte vet vad jag ska lyssna på så tar man bara på allihopa och trycker på random. Jag har typ 40 listor. Förut fanns det en funktion som spela alla låtar man hade, men den tog de bort.”

Musiken hänger även med honom hem, där han spelar en del gitarr, bas och synt. Han har även ett intresse för spel och spelar som oftast Counter-Strike under luncherna och efter jobbet. Andra spel dyker också upp titt som tätt, nu händer det bland annat att han spelar strategispelet Battlegrounds som går ut på att man hamnar på en öde ö och får kämpa för sin överlevnad.

Tony är olikt de flesta av hans kollegor inte uppväxt här i stan, utan han har sina rötter uppe i Östersund. Trots det så är han inget stort fan av vintern, kylan och snön – ”behöver ju inte gilla snö bara för att jag är född i skiten”. Innan Tony hamnade i Nyköping mellanlanda han i Uppsala i några år.