VD på Tankbar
Philip Saltskog
05 juni 2020

Händer på byrån …

Just nu är det (nästan) lika mycket att göra som vanligt. Vilket känns både roligt och utmanande.
Flera av våra kunder vittnar om att det är på väg mot ljusare tider. För några står det fortfarande helt stilla. Vissa andra slår nya försäljningsrekord vecka efter vecka. Lite berg- och dalbana är det …

Vi kan med stolthet berätta att vi nyligen vunnit en upphandling från ITSMA i Boston, USA. ITSMA är en medlemsorganisation samt rådgivare till B2B-marknadsförare inom ledande IT samt professionella service- och telekomföretag. De bedriver sin verksamhet globalt med medlemmar som till exempel Red Hat, Panasonic, Vodafone, SAP, Optum, IBM och Dell. Tankbar har fått i uppdrag att hjälpa ITSMA med deras webbplats/community https://www.itsma.com Uppdraget var i konkurrens med fyra andra webbyråer i USA.

Inom kort kommer Stockholm Meeting Selection att lansera Staycation Stockholm. En kampanjsajt med samlade erbjudande mot privatmarknaden. Uppdraget har innefattat framställning av logotyp/grafisk profil samt programmering och utveckling. Sajtens innehåll föds automatiskt med hjälp av en integration som vi byggt mot BookVisit API. Update, nu är sajten släppt, besök staycationstockholm.se

Vi har precis startat upp ett nytt uppdrag där vi ska hjälpa Nyvest Bygg med en ny webbplats. Nyvest Bygg är ett av regionens ledande byggbolag och bygger “allt för alla”. Allt från riktigt stora projekt för till exempel kommuner/regioner till utbyggnad av ett fritidshus. Deras nuvarande webbplats är baserad på Sitefinity CMS som vi byter ut till förmån för WordPress.

Vi hjälper just nu Dalhälls Fastigheter med produktion av deras nya sajt. Dalhälls Fastigheter äger och förvaltar lägenheter och lokaler i Nyköping sedan 1964. Deras nuvarande webbplats är baserad på Umbraco CMS som vi byter ut till WordPress. Update, nu är sajten släppt, besök dalhalls.se

Vi är i slutfasen av produktion av en ny webbplats för Körunda som är en speciell anläggning strax utanför Stockholm. Här erbjuder man en mängd olika aktiviteter med fokus på träning och hälsa, allt precis runt hörnet. Med en riktig “hemma hos”-känsla samlat i ett och samma hus. Perfekt inför sommarens Hemester/Svemester alltså. Update, nu är sajten släppt, besök deras nya sajt!

Vi kommer inom kort släppa en ny sajt för KravXpert som erbjuder utbildningar och workshops med fokus på krav och workshopledning. Deras tidigare webbplats var baserad på Sitefinity CMS som vi byter ut till förmån för WordPress.

Vi hjälper även Kila Möbler, Caddee och HMS med löpande utveckling som alla har full fart i sina verksamheter. Några övriga projekt och uppdrag är till exempel produktion av webbplatser för Envirozone, Samefa, Nyköpings Moderaterna, RA AV-partner med flera.

Skolavslutningar nästa vecka och midsommar strax efter det … Hej vad det går, bara att jobba på!


Philip Saltskog, philip.saltskog@tankbar.com
Business Developer & CEO