”Har många minnen från mina år på Tankbar, allt från spontana AW-sittningar till skidåkning på Gesundaberget”

Tidigare byggde han styrsystem på Mecman Engineering, innan han hoppade på en ett år lång grafisk utbildning på AWJ här i Nyköping. Under utbildningens praktik var Thomas på Tankbar och blev till vår stora glädje kvar. Hos oss gör han webbdesign, ikon-logodesign, illustrationer, grafiska profiler, Mediascreenmallar och utformar widgets till Mediascreenskärmarna. Hans roll är väldigt varierande, vilket i kombination med kollegorna utgör det bästa med att jobba på Tankbar enligt Thomas.

På kontoret är Thomas en så given fikarepresentant och matlådeätare att han har en öronmärkt plats runt fikabordet, har semmelwraps som fredagsfikafavorit och ställer sin kaffekopp i kaffemaskinen exakt två gånger per dag. Skulle Thomas bestämma musiken i högtalarna på kontoret så skulle det spelas musik med nån slags hantverksmässig konstnärlig kvalitet. Allt från singer/songwriterartister som Winnerbäck/Sundström/Cornelis till skitig punk. Från punkig Nashvillecountry till rootreggae från Jamaica. Från Chicagoblues till glamrock a la David Bowies 70-tal. Själv beskriver han det såhär ”egentligen allt som inte är ”musikalisk snabbmat” från pojkbandsproducenter och skrivbordsmusiker”.

Musikintresset följer även med Thomas hem där han spelar gitarr, bas och trummor i ”studion” i källaren. Han spelar även gitarr och sjunger i coverbandet The Tja-Woo. Utöver det spelar han tv-spel, gör eget snus, brygger öl, odlar chili, gör egen must och cider om/när det finns äpplen.

Thomas gillar både sol- och vintersemestrar men säger att ”en kortare vintersemester om året brukar räcka, blir så sportigt annars”. Han föredrar nog egentligen storstadsresor framför solresor, även om solresor också är helt okej. Han skulle gärna åka tillbaka till New York, då han har en hel del kvar att se där.  Han känner samma sak med London trots att han har varit där 10-15 gånger.  Nästa år ser han fram emot den årliga skidresan i februari, Sweden Rock i juni och någon eller några utomlandsresor.