”Jag har koll på läget. Struktur, ordning och reda är min grej”

Under studierna träffade hon hennes kärlek som för sju år sen fick henne att flytta med till hans hemstad Nyköping. När hon studerade arbetade hon även extra på Swedbank i kundtjänst och kassa. Inom Swedbank fick hon längre fram förtroendet att arbeta som rådgivare, chef och företagsrådgivare. Efter femton år inom bankväsendet kände hon att hon ville testa något nytt. Hon tyckte att webbranschen verkade spännande tack vare att den ständigt utvecklas och började i augusti i år att arbeta som produktionsledare hos oss.

Det är en roll vi inte tidigare har haft på byrån, utan den utformas lite vart eftersom. Grundtanken är att Åsa ska hålla våra kunder uppdaterade både innan, under och efter ett projekt. Hon håller även i kontinuerliga avstämningsmöten med våra avtalskunder och ser över våra system. Hennes roll innefattar även att avlasta sina kollegor med delar av kundkontakten.

En roll som är som klippt och skuren för Åsa. Hon är väldigt ordningsam och strukturerad som person och har efter åren på banken fått mersmak på det strukturella. Hon är väldigt social och blir motiverad av att göra kunderna så nöjda och glada som möjligt. Om det så är att de vill öka sin försäljning eller förse sina kunder med information.

Trots att Åsa inte är något stort fan av efterrätter och sötsaker så har hon tyckt om varenda bakverk Linda har bjudit oss på sen dess att hon börjat. En favorit som stuckit ut lite extra var en chokladpaj med smörkola och flingsalt.

När Åsa inte är på kontoret så umgås hon mycket med sin familj. Såhär på hösten spenderar hon gärna mycket tid ute i familjens fritidshus utanför Nyköping. På senare år har hon även fått upp ögonen för träning, där hon föredrar löpning, power-walks och pass. Hon tycker även väldigt mycket om att resa och ser till helgen fram emot en weekendresa.