”Jag kan inte få nog av att läsa API-dokumentationer”

På gymnasiet läste Goran el-teleteknisk och innan han bytte bransch hade han testat på att arbeta inom både restaurang- och byggbranschen. Goran kommer ursprungligen från Eskilstuna, men bor sedan några år i Oxelösund tillsammans med sin familj. Han har ett stort sportintresse, flera gånger i veckan sitter han som förstenad framför tv:en när favoritlaget Brynäs har match. Så ofta han har möjlighet åker han och ser dem live. Vid slutspel har han en mängd olika rutiner han följer för att leda sitt lag till SM-guld. Förutom det tränar han sin dotters fotbollslag och spelar även själv fotboll med ett gäng kompisar.

Han gillar mat och bland favoriterna finns sushi och pasta med skaldjur, utöver det är han en hejare på att grilla hamburgare. Till det dricker han gärna en fruktig IPA, en syrlig öl eller en öl han har bryggt själv. Tidigare spenderade han sina semestrar på Europas bilvägar under sommarhalvåret, men sedan ett år tillbaka har familjen fått smak för de svenska fjällen och har spenderat mycket tid där. Förutom det hade han gärna besökt Australien.

Goran börjar sin arbetsdag med att kolla mailen på vägen in till jobbet och väl här inleder han dagen vid kaffemaskinen. En vanlig dag består sedan av att han sitter och kodar, får han välja föredrar han projekt som har med integrationer att göra. Just nu håller han på att implementera en ny supportfunktion till en av våra kunder.

Han gillar de mesta inom musik, men skulle han bestämma musiken på kontoret skulle Kiss spelas. När han kodar däremot lyssnar han på instrumental pianomusik. Han kan inte välja någon favorit bland fredagsfikorna, utan tycker allt blir lika gott när Linda bakar. Under sina tjugo år på Tankbar har han skapat sig många härliga minnen, men minns speciellt resan till Italien. Arbetskamraterna tycker han utan tvekan är det bästa med att arbeta på Tankbar!