Linda ansvarar för företagets finanser
Linda Saltskog
20 december 2020

God Jul!

Snart går alla Tankbarn på lite välförtjänt ledighet. Men var inte orolig – vi kommer att ha några på plats varje arbetsdag. Maila supportärenden till wpsupport@tankbar.com eller chatta med oss här på sajten.

Förra veckan avslutade vi med en digital aw. Innan dess hade chefen kört runt till allas hemmakontor och levererat dryck, snacks och en fin julklapp.

Tankbar slår, så klart, ett slag för att handla lokalt! Vi fick alla ett generöst presentkort som går att lösa in på många butiker, restauranger och hotell i vår lilla stad #supportyourlocals. Alex presentkort brände i fickan och han hann förbruka det mellan presentutlämning och aw:n – det var ju ändå ett par timmar emellan 😅

Ni kanske undrar vad han köpte?!
Det blev en Scanpan på Cervera 🍳 Vilket innebar en lång diskussion om stekpannor. Vilka märken som är bra, vilken yta man ska ha och så vidare. Fördomsfullt är det kanske inget ämne man gissar att tankbarnen diskuterar. Men jo då. De här herrarna är sjukt nördiga på mer saker än bara datorer och ny teknik. Damerna på byrån är flawless oavsett vad det gäller 😇

Den största fadäsen med julklappen var när Kalle cyklade hem i regnet. Med presentpåsen, av papper, i cykelkorgen. När han parkerat i garaget och lyfter upp påsen så går botten sönder och Kalle sprutar champagne över hela garaget. Alla som känner Kalle vet att han  a l d r i g  skulle vaska alkohol med flit. Nästa gång ska det förpackas i vädersäker plastpåse, det är ett som är säkert!

Nå ja, han var hyfsat glad ändå och fick dricka birseburt🍺

Ett härligt gäng som hade ett stort uppdämt behov att umgås. Efter 2,5 h vek jag ner mig – men då var majoriteten kvar.

Hej då kompisar 👋 Ha en fantastisk jul!

Från oss alla: En riktigt God Jul ❤️

 


Linda Saltskog, linda.saltskog@tankbar.com
CFO & Digital copywriter & Social Media Manager