”Kaffe. Skissar. Prototypar. Lunchar. Mejlar. Slackar. Funderar. Designar.”

En längre version av hans arbetsdagar hade varit en hel del skiss- och designarbete framför datorn och avstämningar kring de pågående projekten. Det blir också mycket research – hur vill uppdragsgivaren uppfattas och hur gör vi det tydligt och intressant för en besökare i en webbupplevelse? För att kunna hålla bästa möjliga fokus så slår han ett par pingisbollar med kollegorna emellanåt.

Mikael har närmare tjugo års erfarenhet av byråjobb och har studerat design på både Forsbergs och Berghs. Närmast kommer han från den traditionella reklambyrån Jerhammar & Co i Norrköping. Efter att ha testat på att bo på många platser i Sverige och även en vända till Odense i Danmark bestämde sig Micke och hans familj för några år sen att Sörmland och Oxelösund skulle bli nästa destination. Flytten medförde ett naturligt spanade efter byråer på närmre håll och efter ett besök hos oss blev valet enkelt. Han beskriver Tankbar som att vi har en ”bra mix av uppdragsgivare, utmanande arbetsuppgifter och skön stämning bland medarbetarna”.

Just nu arbetar han med en webbdesign för en uppdragsgivare som tillverkar cykelgaragelösningar och en del interna projekt, som vår egna sajt tankbar.com – som snart lanseras! Hade han fått bestämma musiken i högtalarna på kontoret hade något av LCD Soundsystem eller bob hund spelats. Som gladast blir han när Linda har haft lime som ingrediens i fredagsfikat och burgarna från ät tycker han tveklöst är den bästa takeaway-maten hittills.

När Mikael inte är på kontoret umgås han med sin familj, fixar med huset, dess trädgård och försöker hinna med att träna så han kommer i form inför kommande fjällmaratonlopp. När han ser på film blir det gärna någon av Ruben Östlunds filmer. Utöver det blir det mycket fotbollstittande, där IFK Norrköping ligger varmt om hjärtat.

Under kommande år ser han fram emot resan till Björkliden/Riksgränsen där fjällmaraton-tävlingen BAMM äger rum, att vinna pingisturneringen som pågår på kontoret och många härliga framgångar med Tankbar!