Karriär

Är din framtida karriär på Tankbar?

Vill du vara en del av Tankbar? Bidra till att våra kunder når sina mål. Att tillsammans med oss skapa digital magi. Vi är alltid på jakt efter stjärnor!

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Skicka gärna en spontanansökan längre ner så ser vi till att spara ditt CV till senare.

Uppdaterad 16 juni 2023.

Ha roligt på jobbet

Att jobba på Tankbar

Vi är ett sammansvetsat gäng som har roligt på jobbet. Alla medarbetare bidrar med energi och glädje och får mångfalt i retur. Hos oss är det högt i tak, ibland brinner det till men allt som oftast flödar kärleken. Vi vill ha engagerade kollegor som älskar att ständigt utvecklas, som vågar att testa nya kreativa vägar, som generöst delar med sig av sin kunskap och alltid sätter laget framför jaget. Vi är fullt medvetna att vi lever i en föränderlig värld och ställer snabbt om till nya förutsättningar. Vi förenar kärleken till det digitala med känslan för affärer.

Praktikplats eller exjobb?

Skicka en ansökan och berätta vad du önskar ha ut av ditt arbete, vilken period det gäller samt vad du förväntar dig av oss.

OBS! Arbetsplats och placeringsort är Nyköping för fast anställning, praktik och LIA.

Fikadags på webbyrå

Skriv en spontan ansökan

Känns ingen av de aktuella jobbannonserna aktuella för dig så fyll gärna i formuläret om du tycker att det är just dig vi saknar och berätta varför vi skulle vara så bra för varandra. Vi uppskattar engagemang och passar det inte just nu kommer vi ha dig i åtanke när det finns en öppning.

Följ oss på LinkedIn.

OBS! Arbetsplats och placeringsort är Nyköping för anställning, praktik och LIA.

Det här kan du förvänta dig som medarbetare

Du får en valfri dator och mobiltelefon. Självklart betalar vi tjänstepension. Du får friskvårdsbidrag och erbjuds träna på arbetstid. Du är ordentligt försäkrad och har en årlig plan för utbildning och vidareutveckling. Vi gillar att jobba, men 40 timmar i veckan är tillräckligt. I möjligaste mån undviker vi övertid, när det är nödvändigt får du så klart ersättning.

Du får arbeta med varierande kunder i spännande branscher. Vi kommer att utmana dina färdigheter och se till att du ständigt utvecklas. På vår Knowledge Base hittar du all praktiskt information. Vi arbetar med strategiskt arbetsmiljöarbete. Vi har pingisbord, uteplats och en egen biograf. Gemenskapen på Tankbar är något utöver det vanliga, du får kollegor i världsklass och vänner för livet!