Alex Kappel
15 juni 2021

Ny version av Golf App – Caddee Golf version 6 är släppt

Ibland brukar vi benämna det som ”vår Golf App” men så är inte riktigt fallet. Det är vår uppdragsgivare Hamilton Design AB / Caddee Golf som för sjätte året i rad ger oss uppdraget att vidareutveckla allt som rör deras digitala verksamhet. Det handlar om uppdateringar på caddee.se, API:er och framförallt appen Caddee Golf.

Appen tillhör skiktet bland de tre populäraste Golfapparna i Sverige med ca 20 000 aktiva användare varje vecka. Caddee Golf riktar sig främst till breddgolfaren och Svenssongolfaren men har givetvis låghandicapare bland sina 80 000 medlemmar också.

Appen är fullt integrerad med Svenska Golfförbundets IT System (GIT) via deras nya Partner API (RESTful API). Tillsammans med egna API Endpoints i vårt WP API har vi satt upp en egen API motor som hanterar alla flöden och information kring ronder, statistik, medlemmar m.m. Appen är byggd som en PWA (Progressive Web App) vilket gör att vi enkelt kan publicera uppdateringar och buggfixar till båda Android-användare och iOS-användare snabbt och enkelt genom våra Pipelines och Continuous Delivery (CI/CD) flöden.

Årets nyheter

Mer personlig statistik

Anteckningar inkl foto

HCP-registrering i Appen direkt efter avslutad rond

Starta rond från bokning i MinGolf

 

 

Skärmdumpar från Appen

 

Inom kort publiceras nytt material på både Google Play och App Store. Men det är fritt fram att ladda ner redan nu. Du har version 6.x tillgängligt direkt med alla årets nya funktioner. Det är gratis att registrera sig och det går bra både med och utan Golf ID.