Nyköpings GK in på topp 50 över Sveriges bästa golfwebbar

Golfbladet har nyligen rankat nykopingsgk.se på topp 50 av landets 470 golfklubbar.

Nyköpings Golfklubb är en av våra nya kunder som använder populära WordPress som publiceringsverktyg. Vi har under den senaste tiden lagt in snygga panoramabilder från banan. Uppdaterat banguiderna med speltips från Mats Hallberg (medlem och expertkommentator på Viasat Golf) samt kvalitetssäkrat delar av webbplatsen som synkas mot GIT (Golf.se IT-system).

Det som vi tycker är extra kul är att tidningen Golfbladet nyligen rankat nykopingsgk.se på Topp 50 av landets 470 golfklubbar. Vi tror att sidan kommer kunna ranka betydligt högre nästa år. Det finns många vackra bilder från klubbens duktiga fotografer som kan användas ännu mer. En bra nyhetsredaktion som håller sidan levande. Tillsammans med våra idéer så kan vi göra webbplatsen ännu bättre till kommande säsong.

Webbplatsen är byggd responsivt och fungerar i alla enheter. Webbplatsen har många besök via mobila användare, något vi kommer skruva ytterligare på till kommande säsong.

Tankbar kommer att jobba vidare med utvecklingen, strategi för sociala medier och digital närvaro. Tankbar går in som Platina Partner hos Nyköpings Golfklubb och förhoppningsvis kommer vi se några nygamla golfspelare från Tankbar på banan nästa säsong. Foore!

Tankbar nyköpings gk