CMS

CMS

Det finns många CMS (Content Management System) men det är långt ifrån alla som är bra. Vissa är krångliga att jobba i, andra kommunicerar inte optimalt med övriga system. 

Så låt oss fokusera på de CMS som är riktigt bra. De är:
• Användarvänliga
• Driftsäkra
• Flexibla – enkla att integrera med andra system
• Responsiva – smidiga att anpassa till mobila enheter
• Sökmotorvänliga/SEO-orienterade
• Lika fantastiska ur webbredaktörens som webbutvecklarens perspektiv

Att välja CMS kan kännas som att virra omkring i en djungel. Några system har öppen källkod och merparten kostar licenspengar. Dessutom brukar det vara svårt att byta när man väl valt sitt CMS. Så hur ska man tänka när man väljer?

Vägledning i CMS-djungeln
Tankbar har ett öppet förhållningssätt till CMS. Vi är inte bundna till något publiceringsverktyg utan ger råd som tar avstamp i varje kunds situation. Utgångspunkten är alltid vilket syfte som CMS-systemet ska fylla. Vi analyserar er affärsmodell och tittar närmare på hur webbplatsen bör fungera. Sedan föreslår vi en kundanpassad lösning.

Trots vårt oberoende har vi skaffat oss två favoriter: Sitefinity och WordPress. WordPress är välkänt av nästan alla medan Sitefinity inte trängt igenom mediabruset i Sverige på samma sätt. Som Sitefinity Platinum Partner har Tankbar certifierade utvecklare som kan bygga nästan allt i Sitefinity. Det är bara att ge fantasin fritt spelrum.

Säker överflyttning och skräddarsydd utbildning
Du och ditt företag kan luta er tillbaka. När valet av CMS har klubbats bygger vi er webbplats i systemet eller flyttar över er tidigare webbplats till den nya plattformen. Sajten blir enkel att administrera och redigera – och vi avslutar med en skräddarsydd redaktörsutbildning för dig och dina kollegor. Välkommen att kontakta oss för ett vidare samtal om CMS.