E-handel

E-handel

Vill du och ditt företag göra fler affärer? Eller komma igång och sälja på nätet? Med en e-handel marknadsför och säljer ni fysiska eller digitala produkter. Ni fångar den intresserade när intresset är som störst och leder personen genom hela köpprocessen.

Det finns mycket att tänka på för er som redan har eller ska öppna e-handel. 

En liten checklista som kan bockas av:
• Enkelt för er och kunden: Ni administrerar e-handeln på ett smidigt sätt. Kunden upplever e-handeln som lättnavigerad och får en positiv upplevelse som bidrar till köp.  

• Design som gillas av er målgrupp och säljer er produkt: Det är skillnad på att sälja moderiktiga jeans och tekniskt avancerade informationssystem. E-handelns design förmedlar rätt känsla och gör köpprocessen naturlig.

• Responsiv design: Glöm inte att många handlar med sin smartphone eller surfplatta. Utforma e-handeln så att det blir lika självklart att handla från dessa enheter som på en vanlig dator.

• Trygghet: E-handeln utstrålar pålitlighet och det råder inget tvivel om att betalningslösningen har maximal säkerhet.

• Snabb och hjälpsam support: Det ska finnas någon att kontakta om situationen kräver det. Onödiga driftstopp kan bli kostsamma.

• Lansering: Genom smart marknadsföring ger ni e-handeln en flygande start.

Partner för e-handel
Det kan vara tryggt att anlita någon som har flera framgångsrika e-handelsprojekt i bagaget. Tankbar har historiskt utvecklat och lanserat e-handel till bland annat Nintendo, Biltema, Expert och Brio. Vi samarbetar med DIBS och Klarna – och tar fram en e-handel med målet att öka er försäljning. Välkommen att kontakta oss för vägledning till en optimal e-handelslösning.