Kampanjwebb

Kampanjsajt

Med en kampanjsajt tar du och ditt företag ut svängarna och når fram mer nischat. Kampanjsajten kan vara en av hörnstenarna i lanseringen av en ny produkt. Den kan innehålla ett aktuellt erbjudande eller syfta till att öka antalet medlemmar i en organisation. Sätt fart på fantasin och skapa en kampanjsajt som delas flitigt i sociala medier.

Lyckade kampanjsajter har flera saker gemensamt:

• Begränsat omfång och logisk struktur. Håll er till en sida och presentera saker och ting i rätt ordning. ”Call to action” är den givna avslutningen, som ingen vill tacka nej till.

• Oemotståndlig ”Call to action”: Inspirera och styr besökaren så att det blir en självklarhet att gå vidare. Detta gäller oavsett om det handlar om att lämna sina kontaktuppgifter, anmäla sig till ett informationsmöte eller något helt annat.

• Stort inflöde av internettrafik: Hitta vägarna som genererar besökare. Det kan vara SEO/sökmotoroptimering, annonsering eller genomtänkt PR-arbete. Det lovar gott när er kampanjsajt blir omskriven i pressen och större webbplatser börjar länka. 

• Synkning med sociala medier: Analysera kunderna och satsa på rätt sociala medier.

• Nytänkande: Ni har större frihet med design och innehåll än på er vanliga sajt. Ett perfekt läge att överraska och visa en ny sida av företaget.

Det räcker inte att ha en bra produkt eller tjänst. För att ert erbjudande ska ta skruv behöver det presenteras på att smart sätt. Kanske handlar det om att berätta en medryckande historia, anordna en tävling eller bjuda era målgrupper på något de aldrig glömmer. Kampanjsajten är ett gyllene tillfälle att göra intryck och avtryck.

En kreativ partner att luta sig mot
Ni kan er verksamhet och vi på Tankbar vet hur kampanjsajter bör byggas. Sedan starten 1996 har vi varit kreativ och teknisk partner åt många företag och organisationer. Välkommen att kontakta oss för ett djupare samtal om hur er kampanjsajt kan utformas.