Responsiv

Responsiv design

Med responsiv design (engelska: Responsive Web Design, RWD) upplevs ditt företags webbplats alltid som förstklassig. Det spelar ingen roll om besökaren surfar in med en dator, smartphone eller surfplatta. Webbplatsen visar er från sin bästa sida i alla enheter.

Visste du att det finns detaljerade studier över våra surfvanor? 
Den senaste stora rapporten från Stiftelsen för internetinfrastruktur (.SE) heter ”Svenskarna och internet 2013”. Rapporten visar att:

• Vårt surfbeteende förändras snabbt. Allt fler internetaktiviteter görs från en smartphone eller surfplatta.

• 65 % av Sveriges befolkning har en smartphone och 31 % av oss har tillgång till en surfplatta. Siffrorna ökar för varje år. 

Vi på Tankbar tycker att ni ska få bästa möjliga effekt av er marknadsföring. Nu när företagare och privatpersoner handlar och söker information med nya surfverktyg så måste er sajt ha responsiv design. Layouten anpassar sig automatiskt efter besökarens skärmstorlek utan att innehållet begränsas. Ni får optimal exponering i de surfverktyg som är populära idag – och vi kan enkelt anpassa er webbplats till morgondagens surfmetoder.

Responsiv design leder till:
• Bättre surfupplevelse
• Effektivare presentation av era produkter och tjänster
• Ni gör fler leads till lojala kunder istället för att tappa dem till konkurrenterna

Men att göra en webbplats responsiv är ingen barnlek. I vissa CMS-system finns en knapp. Genom att trycka på den blir sajten mobilanpassad, tror man. Riktigt så enkelt är det inte. För att uppnå responsiv design som gör skäl för sitt namn så krävs omsorgsfull programmering och en känsla för varje enhets särart. 

Vi på Tankbar har gjort responsiva webbplatser sedan begreppet myntades och är gärna er partner när det gäller responsiv design. Välkommen att kontakta oss för bedömning och förslag på responsiv design.