Webbdesign

Webbdesign

En lyckad webbdesign tar avstamp i ditt företags grafiska profil och får er att stråla ännu starkare. Webbdesignen ringar in och förstärker företagssjälen och gör att fler inspireras till att köpa era produkter och tjänster.

Besöksupplevelsen hör till det allra viktigaste när en webbdesign ska tas fram. Det är inte helt lätt att krypa under besökarens skinn men det går om man anstränger sig.

Ställ er frågor som:
• Vilka vänder vi oss till och hur ska de uppfatta vårt företag eller organisation?
• Vad är huvudsyftet med webbplatsen? Uppfylls syftet?
• Är sajtens struktur logisk och hittar besökaren vad han eller hon är ute efter?
• Har vi rätt nivå på webbdesignen och speglar den vår verksamhet och attraherar besökaren?

Givetvis påverkas webbdesignen av er branschtillhörighet och era kundgrupper. Det är ingen slump att en advokatbyrå framställs stramare än en reklambyrå och att en designskola presenteras mer lekfullt än en handelshögskola. Ofta är det fingertoppskänslan som styr webbdesignern till den design som verkligen funkar.

Välj webbdesigner och webbyrå med omsorg
Webbdesign är kreativt arbete som kan vara svårt att mäta och bedöma. Det finns tävlingar i kreativitet där en jury utser vinnaren, men ännu viktigare än att vinna dessa tävlingar är att ha sinnet att göra webbdesign som genererar affärer åt kunden. En riktigt bra webbdesigner är mer än en kreatör. Han eller hon har också magkänsla för hur en sajt struktureras, sökmotoroptimering/SEO och hur design och kod hänger samman.

Ett smart sätt att gå vidare
Det är genom arbetsproverna som du bedömer en webbyrå och deras förmåga att ta fram webbdesign. Vi på Tankbar tål att jämföras. Sedan 1996 har vi jobbat med webbdesign och hjälpt hundratals företag och organisationer att stärka sin närvaro på internet. Det har framför allt skett genom webbplatser, mobila gränssnitt och appar. Välkommen att kontakta oss.