Philip Saltskog
11 april, 2014

Release på Sitefinity 7.0

Med funktioner som kommer att öka din produktivitet och kontroll!

Sitefinity 7 har nyligen släppts och innefattar följande nyheter.

Hantera ”Content Relationship” 
Med Sitefinity 7 är det enkelt att sätta upp relationer mellan olika typer av innehåll och information, utan att lämna administrationsgränssnittet. Med relaterat innehåll kan du på ett enkelt sätt bygga komplexa relationer, en-till-en, en-till-många eller många-till-många.


Utöka sidor med anpassade fält
Med Sitefinity 7 kan webbredaktörer själva utöka sidor med anpassade fält. Till exempel kategorier, tillhörande media och innehåll, ytterligare textfält eller annan viktig information. På så sätt får du full nytta av modern SEO-teknik som semantisk markup, möjlighet att klassificera sidor, skapa mega menyer, integrera tredjepartsverktyg med mera.
 

Låt besökare ge feedback med betyg och recensioner 
Nu kan du låta besökare betygsätta och recensera innehåll och produkter på din sajt. Detta driver inte bara engagemang, utan informerar också kunder och hjälper till att skapa förtroende för ditt varumärke. Betyg och recensioner är idag ett måste för alla e-handelssajter.

 

Spela HTML5-video i alla webbläsare och mobila enheter 
I dag surfar allt fler från mobiler och surfplattor. Detta kräver en videospelare som fungerar på alla enheter och spelar alla format. Med hjälp Sitefinitys nya spelare hanteras alla HTML5 mediaformat (MP4, WebM, Ogg, WAVE) och är redo att spela i alla moderna och mobila webbläsare utan att krav på extra plugins. Spelaren stöder även enkel integration med YouTube, spellistor och ljudfiler. Mediaspelaren ger dig möjlighet att skräddarsy utseendet för att passa din design.
 

Utöka med Rich Content för Media Fields 
Med Sitefinity 7 kan du lägga till obegränsat med bilder, gallerier, filmer eller dokument och visa dem i t ex widgets, bloggposter eller events. Webbredaktörer kan då uppdatera och hantera dem som en del av publiceringsprocessen.
 

Duplicera sidmallar och formulär
Med Sitefinity 7 är det enkelt att duplicera sidor, formulär och mallar. Detta gör det enklare för webbredaktörer att snabbt skapa nytt innehåll utan att behöva börja om från början.
 

Anpassa efter roller
Sitefinity 7 låter dig anpassa innehåll baserat på användarens roll. Det är enkelt att skräddarsy information för specifika besökare på t ex en B2B-webbplats eller skapa olika åtkomst till information på företagets intranät. Roller kan också integreras med tredjepartssystem som t ex Salesforce, Marketo eller Active Directory.


Och mycket mer …

Sitefinity 7 innehåller många andra funktioner som kommer att öka din produktivitet, kontroll och interaktiva upplevelse. Releasen innefattar 46 av de mest efterfrågade funktionerna, framröstade av användare och kunder. Andra nya funktioner inkluderar dynamiska tumnaglar, multisite migration, dela sidor med granskare, dra-och-släpp-platshållare, versionshistorik för dynamiska objekt, förbättrad filtrering och mycket mer …

Här finns ännu mer information om Sitefinity 7 –>

Tankbar är Sitefinity Platinum Partner och har flera certifierade utvecklare. Vi har de senaste åren släppt över 50 st webbplatser, e-handelsprojekt och intranät baserade på Sitefinity CMS. 2010 blev Tankbar Sitefinity Partner of the Year i Europa och 2013 tilldelades vi tre Sitefinity Expertise Awards.
.