Second home apartments

Unika lägenhetshotell för både privatpersoner och företag med långtidsboende

Företaget och koncernen Second Home Apartments driver i dag två stycken lägenhetshotell i Stockholm. Ett vid Slussen och ett nyöppnat i Solna vid området Ingenting. Asplund Hotel Apartments ligger granne med Restaurang Asplund som drivs av stjärnkrögaren Fredrik Eriksson och är värt ett besök om du är i närheten.
Second Home Apartments skiljer sig från andra traditionella och fyrkantiga lägenhetshotell i Stockholm. Rummen är smakfullt dekorerade och inredningsdesignen har stort fokus. Det digitala har och kommer få ett väldigt stort fokus för båda verksamheterna. Läs gärna artikeln på besöksliv.se om deras satsningar tillsammans med oss på Tankbar. I september öppnar de upp hela hotellet på Asplund med 64 helt nya rum.

secondhomeapartments-se

Lorem ipsum dolar set

Tillsammans med fotograf Johan Lygrell har vi tagit fram en nyskapande webbplats för de både hotellen. Vi har byggt en enkel och smidigt förfrågan som i dag fungerar som en bokningsmodul. Det planeras för en fullt integrerand webbokning mot hotellets interna bokningssystem. Det är för övrigt en bransch som just nu genomgår en stor förändring med krav på öppna API:er, användarvänlighet och mer flexibilitet.

sha-mockup-1

Förutom uppdraget med webbplatserna så sköter vi även Second Home Apartments AdWords-kampanjer för alla verksamheter. Passa även på att besöka deras systerverksamhet i Antibes – Rue Sade B&B på www.ruesade.com.

Projektgrupp: Alex Kappel och Tony Magnusson