Sweden Social Web Camp #sswc

Sweden Social Web Camp är en unconference om nätets framtid som lockar Sveriges mest tongivande internetpersoner till den lilla ön Tjärö i Blekinge skärgård.

Sweden Social Web Camp är en unconference om nätets framtid som lockar Sveriges mest tongivande internetpersoner till den lilla ön Tjärö i Blekinge skärgård.

Vi samlas för att under för att under tre dagar i mitten av augusti bo i tält, bada bastuflotte och diskutera nätets framtid.

I folkmun har eventet döpts om till Webstock, och beskrivs som Roskildefestivalen korsad med nätets motsvarighet till Almedalsveckan. Sweden Social Web Camp är redan legendariskt i webbkretsar. Alla 400 biljetterna är nu slutsålda. Vid första biljettsläppet sålde 250 biljetter slut på femtio minuter.

Från Webbyrån Tankbar åker Philip Saltskog och Magnus Lundin (@Saltskog och @Gamsun på Twitter).
– Det ska bli riktigt roligt och vi är taggade! Däremot lockade det inte att bo i tält (det ryktas om regn), så det fick bli Guö Värdshus på fastlandet. Lite fegt, men ack så skönt om det blir busväder! Resan från fastlandet till Tjärö löser vi själva med egen gummibåt. En Zodiac 310FR med en Mercury 15hk borde ju röra på sig (se filmklipp).

Tankbar SSWC