Tack för det här året!

Året har bjudit på många roliga och lyckade projekt, för att nämna några så har vi tagit fram nya webbplatser till restaurangen Miss Voon, paketresesarrangören Nöjesresor och Sveriges femte största flygplats Stockholm Skavsta Flygplats.

Under året har vi vuxit och blivit fler medarbetare. Efter sommaren kunde vi välkomna vår första produktionsledare och i januari berikas vi med en ny Digital AD. Vi är nu totalt 16 personer och till nästa år hoppas vi på samma fina tillväxt.

Vi vill önska alla ett Gott Nytt År!

TechPub

I februari och april anordnade vi TechPub Nypan på restaurangen Ät. Vi minglade, drack öl och snackade under ett par timmar. Främst personer från IT- och reklambranschen var på plats.

 

Kontoret

I mars flyttade massagefåtöljen ”Deluxe Zero Gravity Future” in i ett av våra konferensrum och i december bars det in ett pingisbord och en arkadmaskin på kontoret. Kul med nya prylar!

Vårkickoff

I juni besökte hela företaget Svärdsklova, en restaurang utanför Nyköping, för en konferensdag. Under dagen diskuterade vi allt från kundundersökningar till arbetsflöden.

 

Ölprovning

I oktober hade vi ölprovning på öler från det svenska bryggeriet Omnipollo. Under kvällen hördes ”Den här smakar gammal disktrasa” och ”vi sparade det bästa till sist”.

 

Höstkonferens

I november besökte vi Aspa Herrgård utanför Askersund. Dygnet vi var där fyllde vi med uppbyggnad av och contentskapande till deras nya sajt, fredagsfika, matlagning, biljardturnering, dans, pingis, god mat och dryck.

 

After Lucia

Fredagen efter Lucia dukade Linda upp en fantastisk kak- och tårtbuffé ute i vårt Coffice och till det värmde vi glögg. Lagom till när det började mörkna utanför fönstret kom några av våra kunder och vänner förbi för en stunds mingel.

 

Fredagsfikor

För den uppmärksamme har vi inte frestat er lika mycket med Lindas bakverk det här året. Vi tyckte bakverken förtjänade mer uppmärksamhet än i vår blogg, så i slutet av förra året fick dem en egen webbplats och blogg – cafesalt.se.