Linda ansvarar för företagets finanser
Linda Saltskog
17 mars 2020

Tankbar ❤️ digitalt

Världen är upp och ner. Våra kunder kämpar för att göra sin affär mer tillgänglig.
En sak är säker, det här påverkar oss alla! 

Det är dags att sluta samman och bidra med det vi gör bäst. Kan vi på Tankbar hjälpa dig med digitala verktyg för att få vardagen att flyta på så smidigt som möjligt?

Vi erbjuder till exempel hjälp och konsultation med Google G-Suite. Där får du tillgång till viktiga funktioner för att kunna jobba på distans. Förutom e-post får du möjlighet till videomöten, delade kalendrar och dokument/filer.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och värnar om allas säkerhet. Vi har beslutat att ställa in fysiska möten utanför kontoret, åtminstone en tid framöver. Vi sköter dem digitalt. Vi har förberett så att alla kan jobba hemifrån och finnas på vårt virtuella kontor – tack vare webbkamera och gemensam plattform med verktyg som hanterar till exempel delade kalendrar, tidrapporteringssystem där vi ser vem som jobbar med vad, videomöten, möjlighet att i realtid jobba i delade dokument, projekt-”boards”, chatt, CRM-verktyg med mera. Allt för att underlätta kommunikation och ansvarsfördelning.

Dessa verktyg jobbar vi med för att få flödet att fungera:

Om något av ovanstående tjänster, eller något annat digitalt, skulle kännas intressant för dig – prata med oss, vi ger gärna tips och råd!

Förhoppningsvis kan denna galna period bidra till en vänligare värld. Vi tar vårt ansvar. Trots fysisk distans finns vi här för att serva våra kunder, följare och supportrar.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är lika tillgängligt som vanligt. Klicka på symbolen nere till höger för att chatta med oss.

Vill du komma i kontakt med specifik person, hittar du hela gänget här!

Varma hälsningar från Philip, Kalle, Micke, Goran, Linda, Thomas, Jarre, Peter, Alex, Mattias, Christian, Åsa, Isaksson, Asken, Rasmus, Pontus, Janna, Alexander, Aurelia, Hanna, Frank och Kristian ♡

 


Linda Saltskog, linda.saltskog@tankbar.com
CFO & Content- & Social Media Manager